Om lite mer än en månad blir det VR-äventyr.

Det vankas som bekant för Half-Life 3 Half-Life: Alyx, nästa inlaga i Valves berömda spelserie. Nytt den här gången är att hela klabbet tar plats i VR – hurra säger vissa, buhu säger andra.

Oavsett, nu meddelar utvecklarna att 23 mars är datumet att ringa in i kalendern. Det betyder att lanseringen tar plats om lite mer än en månad. Gott så, och dags att damma av VR-utrustningen. Eller göra som FZ-Tompa och få nya doningar i en stor låda.

Skicka en rättelse
Jag hoppas verkligen att Alyx blir mycket omtyckt av spelarna, det skulle verkligen vara bra för VR-industrin överlag. Jag känner ingen som äger ett headset och själv har jag svårt att motivera ett köp då detta släpp är det absolut enda jag varit ens... 15/02 Tack. Det blir ju mycket pengar förstås speciellt om det bara är för ett spel. Men jag gör klivet till VR när vi får ett nytt Xwing. 15/02 Det är svårt att svara på, för vad som är "ok" är ju helt upp till dig. Sen ser VR olika bra ut med olika headsets, som kostar väldigt olika mycket. Men men. Säg minimum 7-8 000 kronor för en dator som fixar minimumkraven för VR. Om jag skjuter från höf... 15/02 Kommer bli sååååå cooolt. Peppar till max 🤪🤪👍👍 14/02 Ja håller de sig till detta så blir jag riktigt imponerad och kommer då kanske att överväga att ge mig på VR lite längre fram, men jag tror det först när jag ser det! 14/02 Om du verkligen inte gör något annat än att spela så är Intel strået vassare, välj minst 8 kärnor. Annars hade jag valt AMD, minst en 3600 (6c/12t) men hellre en 8c/16t t ex 3700X. Kan du vänta släpps Zen 3 i höst. Grafikkort för VR så är valet enkelt,... 14/02 faan skulle inte sålt min vive 14/02 Dags för mig att bygga en dator med andra ord. Tur jag har kollegor som gärna hjälper till för jag har sämre koll än jag vill erkänna. AMD eller Intel för VR? Lutar åt Intel just nu. RTX 2070 verkar vara ett bra kort men så fort jag jämför med något ann... 14/02 Enligt devs så ska spelet vara ungefär lika långt som Half-Life 2.. såatte... är det ens till hälften sant så är det ju jäkligt najs längd. 14/02 mah body is ready, skulle velat lagt klorna på nästa generation geforce kort först men men. 14/02