Uppdatering: Larian har i ett uttalande till PCGamesN uppgett att Baldur's Gate III inkluderas i Googles nyhetsbrev av misstag och att man ännu inte utannonserat något release-fönster för spelet. De ville dock inte bekräfta huruvida spelet kommer släppas i år eller inte.

Originaltext: Google Stadia har väl inte direkt gått som tåget sedan tjänsten släpptes, men i sin iver att locka fler potentiella kunder verkar Google ha släppt på lite väl mycket information. Det är i sitt senaste blogginlägg som man skyltar med kommande spel, och lite i förbifarten nämner man följande:

Ni ser redan fram emot DOOM Eternal, Get Packed, Orcs Must Die! 3, Baldur's Gate 3 och många fler spel som kommer till Stadia i år.

Baldur's Gate III alltså, i år alltså. Som ni säkert vet är det den moderna spel-erans RPG-kungar Larian som efter de stora framgångarna med Divinity-spelen fått ge sig i kast med detta älskade varumärke, och mer kapabla händer kan vi nog inte hitta idag. Vi har ännu inte fått se något gameplay från spelet, men förhoppningsvis blir det ändring på det den 27 februari, då man har lockat med att något speciellt ska hända. Förhoppningsvis rör det sig om en matig gameplay-trailer samt en officiell utannonsering av släppdatumet.

Men åter till Stadia, som nämner att man under året även kommer tillgängliggöra det atmosfäriska pusselspelet Lost Words, remaken av klassikern Panzer Dragoon, Serious Sam-samlingen, 3D-tornbyggarspelet Stacks on Stacks samt det lättsamma multiplayer-spelet Spitlings.