Fortfarande för populärt för sitt eget bästa.

Popularitet är inte alltid av godo. Den läxan håller Wolcen: Lords of Mayhem på att lära sig nu. Actionrollspelet har haft omfattande problem sedan det lämnade early access på Steam i torsdags, och trots snabba buggfixar har nya problem dykt upp.

Utvecklarna bedyrar att man jobbar för fullt för att lösa problemen, inte minst för att få det strulande multiplayer att fungera. Man ber också köparna om ursäkt, och redogör för vilka fixar som är på gång. Men trots det har användarbetygen på Steam dykt, och snittet ligger nu på "Mixed" med ungefär lika många positiva och negativa omdömen de senaste dagarna.

Men bortsett från strulet verkar många se stor potential i Wolcen, och problemen hänger till stor del ihop med antalet spelare: i söndags kördes det av massiva 127 000 konton samtidigt, enligt (inofficiella) siffror hos SteamDB.

FZ:s Gustav Höglund recensionsspelar Wolcen för fullt. Han avkunnar sin dom inom kort!

Skicka en rättelse
Helt sjukt att folk fortfarande försvarar spel som har problem med sina servrar vid release!! Det är 2020 nu!! Människor har en gåvan att lära sig av sina egna misstag lr helt enkelt tar lärdom av andras misstag.. Så ursäkten att det inte räknade med... 22/02 https://www.youtube.com/watch?v=CBooApGn3zs rättvis recension 22/02 Inte ens AAA spel fungerar ju direkt vid realease nu för tiden heller (om de någonsin gjort det). Kolla bara Anthem som dessutom var helt trasigt till konsoler som ändå brukar klara sig rätt bra med sånt jämfört med PC eller RDR2 till PC senast. Finns... 19/02 Döda act2 bossen innan jobbet. Tyckte också Edric va svårare men helvete vilka feta bossar det är i detta spel!!!! Hoppas act3 bossen är lika mäktig! 19/02 Tycker spelet är högst mediokert. Obalanserat som tusan, bland/generic skills. 'talent trädet' är riktigt tråkigt mähä. Spelet har krashat ett flertal gånger, andra gånger har jag sprungit på softlocks och liknande, verkar lida av memory leak också. Men... 19/02 Njae, jag skulle nästan säga att Edric var svårare. Den här bossen är väldigt lik Belial från D3. Det gäller att vara mobil när han kör sina attacks som bränner marken, dubbla hp pots kan vara att föredra 19/02 En bugg verkar vara att stashen är olika beroende på vems game du är inne på. Går jag in en polares "Game" finns inga dyes eller stash men loggar jag tillbaka till mitt game finns det kvar där. Störande men de fixar dom nog till. Annars har jag efter... 18/02 Tack för infon, får köra karaktär i offline-mode :) 18/02 Jag kan inte säga om det kommer att hjälpa dig men på twitter skrev de: "Characters/stashes/city building missing: If you're having any of these issues Online, please relaunch the game or relog your character until the issue is fixed. The data exists,... 18/02 Helt klart att du inte vet nåt om verkliga problemen i spelet 18/02