Två Alien-spel skrotade på sistone.

Nyligen berättade den forna Epic-medarbetaren Cliff Blezinski att hans Boss Key Productions tänkte göra ett actionspel byggt på Alien-serien, men att det skrotades i samband med att Disney köpte Fox. Man var inte ensamma om vare sig idén eller konsekvenserna av samgåendet – 3D Realms planerade också ett Alien-spel, men även det skrotades i samband med att Fox köptes upp. Det säger företagets vicepresident på Twitter.

Namnet skulle bli Aliens: Hadleys Hope och på menyn stod co-op för fyra, med lagsamarbete som krav. Spelarna skulle ställas inför Alien-drottning och hennes undersåtar, står att läsa i ett konceptblad som Schreiber delar. Men projektet förlorade luften under vingarna när Fox och Disney gick ihop, skriver han.

Skicka en rättelse
Yes, exakt...men då Alientema :D 18/02 Disney förstör allt som vanligt. 18/02 Låter lite som Natural-Selection😊 Har inte spelat det på länge, men hade riktigt roligt i 1:an förr. https://store.steampowered.com/app/4920/Natural_Selection_2/ 18/02 Har sagt det förut o säger det igen. Det är så tragiskt att ett spel som Alien: Isolation kanske aldrig får en uppföljare. Visst, så är det med många spel men denna pärla förtjänar verkligen en 2a. Illa att den inte sålde tillräckligt.. Vill så gärna... 18/02 Jag fick äran att träffa Michael Biehn (Hicks) för några månader sedan. När jag frågade honom om det fanns någon chans att filmen med Ripley och Hicks skulle bli av så förklarade han att Disney äger allt samt att de senaste filmerna om Terminator och... 18/02 Skulle fan vara nöjd om de gjorde ett spel bara baserat på typ ett "horde-läge". Fyra Marines som ska försvara en bas eller område från Aliens. Teamwork, svetsadörrar och hålla koll på motiontrackern. Sen göra det dynamiskt så Aliens:en (?) kan komma... 18/02 jag med.. tycker inte det passar alls.. 18/02 Avskyr att Disney äger Alien och Predator franchisen. 18/02 Vad synd. Älskar Alien-universumet... hade velat se många mer spel med dessa i. 18/02 Ge mig skräckigt coop där aliens är relativt få för det mesta men EXTREMT farliga pga. Frätade syra till blod som blockerar flyktvägar och skvätter ner en etc. Med mycket teamwork, svetsande av dörrar etc. Riktigt skrattpanikspel. 18/02