En dryg månad kvar.

Det må ha en utvecklingstakt som får Star Citizen att kännas framstressat, men nu tycks Mount & Blade II: Bannerlord snart vara så pass färdigt att det tål allmänhetens granskande ögon. Den 31 mars släpps det som early access.

50 euro får vi betala för den tidiga versionen av spelet, som glädjande nog säjs på flera håll: i Taleworlds egna butik, av Steam och av Epic.

Det går fortfarande att ansöka till multiplayer-betan, men oklart om fler deltagare tas in nu så nära early access.

Mount & Blade släpptes redan 2008, och 2010 följdes det av den fristående expansionen Warband. Mount & Blade II tillkännagavs officiellt i september 2012, så det börjar bli rätt efterlängtat vid det här laget. Eller vad säger du @Johan Olander?

Skicka en rättelse
RIktigt utdraget projekt helt klart, så går det om man får för sig att göra allt själv, hoppas dom inte tagit sig vatten över huvudet. VI får be till gudarna på en stabil Early Access version för jag är lite för taggad för att vänta ut projektet till... 22/03 Var det redan 2012 som det utannonserades? Jävlar vad vi väntat. Min kropp är redo! 21/02 GOTY 2020. Som man har längtat. Måste kolla jobbkalendern och planera lite inför releasedatumet nu bara. ☺️ 21/02 ÄNTLIGEN!!!! Men shit va dyrt! först får vi vänta i 8 år å så 500 pix. Jaja, vad är väl en bal på slottet - 17 öre per väntade dag får det väl ändå vara värt! 21/02 Då får det allt lov att vara kvalitet om de ska ta 500. 20/02 Det är ju nästan fullpris till ett ofärdigt spel? Men folk kommer väl köpa och trenden kommer antagligen fortsätta... 20/02 Ofrivillig hype! Älskar alla Mount and blade :P ska bli kul och se vad dom lagt för krut på MOD verktyg och allmänt underlättande för MOD skapare. De är ju verkligen där mount and blade har lyst som ljusast! ⚔️ 20/02 Blir det här spelet dåligt, kommer jag lägga ner spelandet på obestämd framtid. 20/02 Trevligt att man får testa spelet innan man dör Men antar att det är mina barns barnbarn som får spela när det blir skarp release. 20/02 @loerk: Det är visserligen sant och man ska väl egentligen aldrig värdera ett spel enbart baserat på hur bra grafiken är. Problemet med ett spel som är under utveckling så länge är att ideer man kom på för 10 år sedan kanske inte är lika intressanta när... 20/02