Regissörerna har en efter en fallit bort från Uncharted-filmen och i nuläget är det oklart vem som regisserar den kommande äventyrsfilmen. En sådan borde rimligen vara spikad då Tom Holland på röda mattan till premiären av Pixarfilmen Framåt avslöjade att inspelningarna snart inleds.

So yeah, we start shooting in like four weeks. Mark Wahlberg is going to be amazing as Sully. The stunt department that we have out there in Berlin have done an amazing job already, prepping the stunts, and it's going to be an exciting one.

Detta enligt IGN. Förmodligen säger Holland mer än vad han får, men är det en film som behöver goda nyheter är det förmodligen Uncharted. I januari sades det att Zombieland-regissören Ruben Fleischer var påtänkt som regissör, och en regissör som stannar kvar vore inte en dag för tidigt.

Holland säger att Uncharted 4 är ett av hans "favoritspel någonsin" och att filmen hämtar mycket inspiration från just detta. Manuset ska dessutom vara "bäst", enligt samma Holland, och filmen en prequel till spelen. Går allt som det ska verkar det som om premiären sker i mars 2021.

Men vi tror det när vi ser det, etc.