"Lookin' for some hot stuff, baby this evenin'"

GTA: San Andreas innehöll en god portion gängkrig, grov kriminalitet och brutal död. Men frågan är om det inte var en påklädd nakenscen som gav Rockstars mästerverk mest uppmärksamhet hos den stora massan.

I koden gömde sig en scen vid namn "Hot coffee", i vilken huvudpersonen CJ och en kvinna begick fortplantning. Man stötte aldrig på den i det vanliga spelet, men moddare grävde fram den ur pc-versionen och skandalen var ett faktum. Trots att scenen var rätt så påklädd och gameplay-mässigt styltig.

Nu har moddare byggt ett liknande scenario Red Dead Redemption 2. Och gissa vad – Take-Two och Rockstar gillar inte det. Den fanns ett tag på Nexus Mods men tycks nu vara nerplockad. Men den ska ha låtit dig ha sex med en prostituerad, och ha varit i stil med San Andreas-varianten. Youtubern SWEGTA går igenom turerna, som han påstår handlar om olika tolkningar av vad användaravtalet tillåter och förbjuder. Kan vara läge att inte titta på filmen på jobbet.

Skicka en rättelse
Tänkte just påpeka det. Den scenen tyckte till och med jag var rätt obehaglig och rätt smaklös. 22/02 Och så får vi inte glömma att GTAV innehåller en viss brutal INTERAKTIV tortyrscen.. skapade den några skandalrubriker? Eller är sex fortfarande det hemskaste för barnen? 22/02 Lite konstigt är det allt, eftersom man kan göka på horor i gta, i typ samtliga spel. och dom har påklädda sexscener i bilen med mera. https://youtu.be/W7wvq_IsNTs?t=481 Den är okej ? Lite hyckleri är det allt. Finns ju även hett kaffe mod till gta fem,... 21/02 Ett förbud skulle stoppa klagande föräldrar helt klart. Man borde få betala böter om man låter sitt barn spela vuxen spel och den klaga i media om det. Så att jag kan få ha mina ultra sex spel ifred! 21/02 Spelet rekommenderas från 18 år, varken USA eller EU förbjuder yngre att spela. Men ja, det är föräldrarnas ansvar. Men för rubriksättare spelar det mindre roll om barn spelar sexmoddar eller ej, om de kan göra det har man en rubrik. Vilket jag som sagt... 21/02 BREAKING NEWS! A teenager looked at two fictional characters in a video game... HAVING SEX! https://youtu.be/_R4kLQ-WPKQ ... And in other news, a couple of school shootings took place in.... 21/02 Spelet har ju dock 18års gräns. Så det fetstilta är ju i stil med "Barn kan surfa på porr på familjens dator - föräldrar gör inget åt det". Köper du RDR2 åt ditt barn eller låter ditt barn lira RDR2 så är det ditt fel som förälder, inte utvecklarna. Men... 21/02 Svordomar och sex är ju alltid censurerat i USA. Det är ju inte så att barn kommer lära sig sådant när de blir äldre. 🙄 Att mörda är helt okej dock! 21/02 Tänkte detsamma. Dessutom är det grafiskt karaktärerna utför sex påklätt. Dessutom alla naken och sexmoddar till Fallout/elderscrolls/witcher som finns (fanns?) på Nexus får ligga kvar? 21/02 Men det är inget problem att plocka upp en hora och ha sex med henne i bilen i GTA V? 21/02