Ligger bakom bland andra Cabin Fever och Hostel.

Det har varit en ovanligt uppiggande vecka för en företeelse som ofta är nedslående; filmer byggda på spel. Sonic-filmen får inte jätterisiga recensioner, Uncharted-filmen är i startgroparna och Alicia Vikanders andra Tomb Raider-film kanske rymmer två Tomb Raider-spel.

Nu avslöjas det att Eli Roth, som bland annat skrivit, regisserat och producerat skräckisarna Cabin Fever och Hostel, kommer att regissera Borderlands-filmen. Att Borderlands skulle bli film har vi vetat sedan 2015, men nu händer det till sist grejer. Enligt Hollywood Reporter skriver Craig Mazin manus, och Liongate-bossen Nathan Kahane tror att man har "knäckt koden".

We believe we have cracked the code on bringing the anarchic world of Borderlands to the big screen in a big way that will be a fresh, compelling and cinematic event for moviegoers and fans of the game.

Gearbox starke man Randy Pitchford önskar Eli Roth "välkommen till Borderlands-familjen", och hintar möjligen om fler filmnyheter under Gearbox-showen på Pax East den 27 februari.

Tack till Ekkelz för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Yes, har sett Gonjiam. Slutet kändes väldigt rushed, but den var helt okay. 01/03 Jag är också rätt så avtrubbad av att ha sett så mycket och kollar mest för underhållningens skull jag med, men man vill ju helst hitta något som verkligen skrämmer en. Gillar du Found Footage kan jag starkt rekommendera Gonjiam: Haunted Asylum. Jag sjä... 01/03 Alltså, förstår helt vad du menar och så. Jag försökte inte kalla någon som gillar att kolla på saker som Hostel, Saw och dylikt något speciellt eller nedsättande. Som sagt, delade åsikter. Tycker mest att det är tråkigt att kolla på. För mig så är det... 29/02 Smaken är som baken. Men ett bra exempel på två väldigt extrema filmer, Cannibal Holocaust och Martyrs. Dessa två är utan tvekan skräckfilmer. Martyrs är en väldigt bra film om man tänker på vilken genre den tillhör. Kan rekommendera den. Den innehåller... 27/02 Min definition av "horror" är ju något som är skrämmande, gore och dylikt är ju inte det. Bara tråkigt och äckligt. 24/02 Håller med delvis, dock så skulle jag inte räkna första SAW till det. Den har mer finess än så, den lägger jag nog mer under samma kategori som Seven. Däremot uppföljarna ballade ur mer och mer för varje del. Där blev det mest att hitta de brutalaste... 24/02 Aldrig gillat termen "Tortureporn" för det antyder att folk kollar på det pga någon skev pervers anledning vilket inte är fallet för majoriteten. I mina ögon är det teater, väldigt extremt men fortfarande så är allt som visas falskt. Jag kan tyvärr inte... 23/02 Roth har sina ljusa stunder så kan bli riktigt bra bara han får ok budget. Sen vill man ju se headshots på dvärgar point blank :) 23/02 Hostel är ju inte skräck. Det är ju bara gore & tortureporn, typ Saw. Fattar inte hur folk gillar det där, menmen. :c 23/02 Kommer inte bli bra.. svårt att greppa hela Borderlands stuket i en rulle. Hur ska man förmedla all loot man ständigt öppnar :D 22/02