Stars!

Det är en styv månad kvar innan den efterlängtade remaken av Resident Evil 3 släpps men för att stilla hungern efter att bli jagad av din nemesis Nemesis har ett gäng nya skärmdumpar läckt. De hittas på Resetera och enligt uppgifter från samma sajt lyfter ett förhandstittembargo under morgondagen. Vi tycker lite synd om sajten som råkat publicera bilderna i förtid, med deras egen vattenstämpel och allt.

Om du hellre ser spelet i rörelse släpptes det en trailer för ungefär en månad sedan som fokuserar på den där storfulingen som kommer att göra livet surt för oss den 4 april.

Skicka en rättelse
Om 3an säljer så bra som 2an lär nog Capcom fortsätta med remakes även om det blir mindre hopp mellan 4-6 och eventuella remakes.. Varför bryta ett vinnande koncept liksom? En remake på 4an kommer sälja som smör dessutom. 25/02 Är det bara jag? - Eller luktar det inte Day 1 här? 24/02 Vet inte riktigt varför. RE2 remaken är säkert riktigt bra, men jag känner inte för att spela den då det inte är RE2, utan just en remake. Vill ha RE2 fast med grafiken från remaken. Med det sagt så blir jag nog lite besviken när RE3 remaken också släpp... 24/02 Haha reagerade på detta också. Känns som karaktärerna är från ett helt annat spel än miljön. Remaken på RE2 höll ju samma kvalitet rakt igenom. 24/02 https://cdn.fz.se/artikel/bild/1419762?l=eyJyZXNvdXJjZSI6IlwvYXJ0aWtlbFwvYmlsZFwvMTQxOTc2MiIsImZpbHRlcnMiOlsid20iLCJ0PW9yaWdpbmFsIl0sInBhcmFtcyI6W10sImtleSI6IjAxYmE1NWNjYWE2MTc4N2FlODVhOTA0ZTc0MjA2N2YyIn0%3D Haha, känns som de lagt ner mycket själ i det... 24/02 Vi kan alltid hoppas, men det känns inte självklart. Även om det är nivåskillnader mellan dessa remakes och 4:ans HD-version känns det inte lika motiverande, då 4:an är fullt spelbart på samtliga format redan. Själv spelar jag 4:an för första gången jus... 24/02 Tror man det kommer att komma en remake av 4an också? 24/02 Himmel och pannkaka vad det ser läckert ut. Ser fram emot detta då jag inte lirade originalet när det kom 😳 24/02 Lätt köp. Remaken på tvåan är bland det bästa jag har spelat. 24/02