Släpps i mars.

I kölvattnet av besvikelsen på ett Wolcen som inte infriar förväntningarna kommer glada besked från annat håll – Path of Exile får en ny gratisexpansion den 13 mars.

Namnet blir Path of Exile: Delirium och vi lovas en "Delirium challenge league", nya skills, gems och items och lite annat. Så här säger Grinding Gear:

A mysterious affliction has infiltrated your mind. As you touch the Mirror of Delirium, reality turns to mist and your worst nightmares emerge before your eyes.

Our March expansion contains the Delirium challenge league, the new Cluster Jewel system, new skills and support gems, powerful new items and further improvements to the Atlas endgame.

En trailer har du i rubriken, och mer info om Path of Exile i stort har du på hemsidan.

Skicka en rättelse
Drog refund på grim dawn efter 2h. Tyckte det kändes otroligt tomt och ytligt jämfört med D3, PoE och Wolcen. Vet inte om expansionerna är bra såklart men spelet fångade inte mitt intresse öht så som de tre andra gjorde. 28/02 Grim Dawn är skitkul! Jag blev peppad att köra det igen nu då jag inte kört de senare expansionerna. Tycker det spelet är en bra mix av att inte vara lika "stort" som POE men samtidigt ha ordentligt på fötterna och betydligt mer innehåll än Wolcen. Egen... 27/02 Fast man blir lite matt av allt content :-D 27/02 Får ge det en chans med hjälp av en Meta Build som du sa. Också hört att det finns extrema mängder olika items? Många fler än Wolcen, D3, Grim Dawn osv. 27/02 Man måste inte, och nästan vilken karaktär som helst kan ta sig till endgame. De enda gångerna de inte skulle gå är om du spelar som en mage men lägger ut poäng som är effektiva för en Warrior. Klart att ens första karaktär inte kommer bli bra, men det... 26/02 PoE är klart mer komplicerat än säg Diablo III och Grim Dawn. Finns tonvis med exempel på personer som inte vill eller orka spela PoE för att det verkar vara så omfattande. Med det sagt, det ser värre ut än det faktiskt är. Som Jiminy skriver kan man... 26/02 Det har hänt rätt mycket med PoEs tempo på senare år. Även i early game, så kan defintivt tipsa att testa igen. Se bara till att experimentera lite med skills och glöm inte använda support gems. Efter act 2 går tempot upp ännu mer, sen i endgame så är... 26/02 Grim Dawn är ett grymt spel, jag kunde personligen inte komma in i PoE. Jag körde igenom det mesta av första akten men tyckte det var lite segt och lite komplicerat på ett onödigt vis... Klarade Grim Dawn för ett tag sen och ska dra igenom Viktor Vran... 26/02 Jag tycker att PoE skulle må väldigt bra av att bli simplare, orka med att spendera 50 timmar på en item för att bli "nöjd" 26/02 PoE är inget dåligt spel men jag föredrar Grim Dawn, vet inte riktigt varför. Här är ett annat spel på G https://lastepochgame.com/ 26/02