Gillar du Ferrari-bilar och råkar äga ett exemplar av Xbox 360-versionen av #Need for Speed: Shift? Isåfall blir du säkert glad att höra att du från och med nästa vecka kommer kunna ladda hem 10 Ferrari-bilar till spelet. DLC-paketet är dock inte gratis - 800 Microsoft-poäng förväntas du slanta ut för de röda (och gula) skönheterna. Men vilka modeller är det då frågan om?

Ferrari F50 GT, Ferrari F430 Spider, Ferrari FXX, Ferrari Superamerica, Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari F430 Challenge, Ferrari F430 GTC, Ferrari 430 Scuderia, Ferrari California och Ferrari 16M Scuderia Spider.

Utöver de nya bilarna levereras Ferrari Racing Pack också med 46 Ferrari Challenges, för att testa dina färdigheter med de snabba vidundren. När FZ recenserade i höstas gav vi Shift fyra av fem i betyg. Det är jättebra.

Som vanligt spottar EA PC-spelarna i ansiktet. En rejäl snorloska den här gången. 10/02 sluta faila då. 10/02 Attans. Sitter med en Logitech Driving Force GT ratt till datorn. Blir inga ferrari bilar :( 10/02 my bad jag menade att SWEBarb bara har har Sony maskiner så han missar annat på andra konsoller, att skriva fail bara för att man har ett märke är enbart tramsigt. får försöka hålla mig mer vaken när man skriver inlägg och om inlägget handlar om en viss... 09/02 ' vet inte vad du snackar om men jag har bara Xbox och inte ps2 lr ps3 09/02 Det är väl just det EA gör, tjänar pengar, först får dom ju en bra slant för att göra nåt exklusivt, och sen får dom in pengar på varje sålt spel / DLC . Exklusiva grejer är ju sånt som MS och Sony betalar dyrt för ju, att få exklusivt material som kan... 09/02 Förjävligt att EA att dissa oss pc/ps3 spelare... Vill de inte tjäna pengar eller? Inte likt EA för fem öre då de pumpar ut 311 Sims spel varje år :P 09/02 Om vi vänder på det: Jag gillar Xbox 360 och råkar äga ett exmplar av Ferrari. Då hade det varit nåt :) 09/02 Ser att Pojiin bara har ps3 och ps2, för att kunna få tillgång till alla spel och tillägg till spel så måste man ha alla konsoller. Har man bara ett märke då får man stå ut med att man missar en del, jag hara bara Xbox 360 och Wii, Men inte behöver jag... 09/02 Word, spelet är så sjukt mycket bättre när det kör 1.02, synd att det inte var så bra vid release. 09/02
Skicka en rättelse