Typiskt när snön äntligen lagt sig över delar av landet.

Och julen varar än till påska. Nej, det är faktiskt inte sant. Anthem har haft sitt julpynt uppe länge och väl men till sist har Bioware packat ner krimskramset. Då de har bestämt sig för att designa om Anthem kan vi nog förlåta dem för att glittret fick hänga kvar "aningens" för länge.

Istället blommar det i Anthem-världen och här och var i Fort Tarsis kan du se krukväxter.

Den nya patchen kommer med annat än blomster, logiskt nog. Man kickar nu igång ett schema som ska bjuda på "regelbundna" rotationer av utmaningar med mera. I ett blogginlägg står det dock klart att Bioware från och med nu kliver in i skuggorna för att arbeta på 2.0-Anthem.

From here on out, we’re going to be a bit quieter, though, during the post-Icetide period. We’ll still be around and will provide Community Cortexes and the like when appropriate, but we’re otherwise going to be heads-down and working hard towards the future.

Exakt när denna framtid tar vid vet dock ännu inte.

Skicka en rättelse
Fick det gratis men kan ändå värdera spelet till 2-400kr. 200 för själva singel player delen och resten 0-200kr lite vad man själv vill lägga ner i det. Jag har svårt för end game materialet eftersom det känns rätt ut buggat/och svårt att förstå. Så max... 28/02 Hahahaha det låter som Anthem det. 28/02 Testade Anthem igår för att få de fyra wraps som är gratis 1 års grejer. När jag ändå var inne tänkte jag köra dagens Stronghold. Kom in alldeles själv och utan huvud. Mina abilitys lät men existerade inte i övrigt. Så föga förvånande dog jag ganska sna... 28/02 Köpte för 39 kr, tänkte att jag hamstrar det i fall 2.0 blir spelbart. NMS gick ju från att Gamestop hade överflöd och typ försökte tvinga på folk kopior "TA ETT GRATIS VI MÅSTE BLI AV MED DEM"...till att sen gå upp till 599 kr begagnat på en vecka när... 28/02 Alltså... Jag är fortfarande sugen på spelet. Har aldrig spelat en loot shootern, och Anthem verkar i grunden rätt kul. Sen är jag ingen end-game grinder. Jag vill liksom spela ett spel tills det är klart. Diablo på svåraste. Mer behövs inte. Så ev bris... 27/02 Såå.. hur går man från stendöd till bara "lite tystare"...? 27/02 Fick för mig att köra Anthem idag. Fick ingen matchmake på någon av fortress. Känns sjukt dött. 27/02 Njä, alltså hade det varit blott röda gardiner så hade det varit lika. När det dessutom står "GOD JUL" så är du i en värre liga. 27/02 Jag plockade faktiskt ner mitt julpynt igårkväll - med undantag för de röda gardinerna som det står "GOD JUL" på, för jag orkar inte ta fram stegen.. Betyder det att jag och Anthem är lika illa däran? 27/02 I Warframe kan man ha kvar julpyntet i sitt skepp året runt om man inte ändrar sin dekor. Det måste ju betyda att det är ännu värre ställt än i Anthem. /s Skämt åsido, tack för en mer balanserad rapportering av den här händelsen. Fail-kulturen går rätt... 27/02