Ladda ned och behåll det koreanska MMORPG:t.

Det är inte bara The Division 2 och Deep Rock Galactic som kan liras gratis under helgen; även MMORPG:t Black Desert Online går att hämta på Steam fram till söndag, och som grädde på moset får du därefter behålla det. Se dock till att vara på hugget, för man säger att det endast gäller "så länge lagret räcker".

Black Desert Online utvecklas av koreanska Pearl Abyss och släpptes inledningsvis 2015. Fighting-systemet är mer actionorienterat och kräver att man är lite mer involverad än många andra MMORPG:n, men vissa klagar på att det krävs oresonligt mycket "grinding" för att utveckla sin karaktär. Detta är även kopplat till att många anklagat spelet för att vara "pay to win", eftersom man kan köpa diverse hjälpmedel med riktiga pengar.

Hursomhelst kan det vara värt att prova nu när det är gratis och om man tröttnat på Final Fantasy XVI, World of Warcraft och The Elder Scrolls Online.

Skicka en rättelse
Man var tvungen att skapa ett nytt konto om man ville köra från Steam, dryyyygt. 02/03 FYI... skulle hellre skippa steam client och klra standalone instead. Finns vissa fördelar. Man kan få spelet gratis från även hemsidan https://blackdesertonline.com/news/view/3654 01/03 Spelade inte alls länge och man blev överöst med notifikationer och skills medan man levlade till 15 på en kvart. Kändes väldigt innehållslöst, inget jag fortsatte spela. Deep Rock Galactic var också gratis nu under helgen. Det var väldigt skoj att spel... 01/03 Värt att testa i några timmar eller dagar... + roligast är väl character creation. - Fiender är busenkla och - spelet saknar ett vettigt end-game. 01/03 Ett spel jag hoppar tillbaka in i då och då för att strids systemet är ett av dem bästa jag sett i något mmo. Sedan som en ovanför mig skrev så finns det däremot väldigt lite PvE content förutom de vanliga questen, du kan farma (både grönsaker och gobli... 01/03 Ganska komplext ibland. Klart värt att spela dock 01/03 Testade för något år sedan. Kändes väldigt substanslöst och meningslöst. Character-editorn var jävligt nice dock. Troligtvis en av de bästa någonsin. Tyvärr är spelet p2w vilket gör det totalt oattraktivt för min del. 29/02 Trevlig karaktärsbyggare om inte annat. 29/02 Det är gratis plus att man får behålla det, så här laddas det ned just nu <3 29/02 Enda problemet för min del är att det inte tycks finnas någon riktig meningsfull och intressant PvE content överhuvudtaget. :| Worldbossar dör nästan med en gång då de är på en timer och alla gör sig redo att bomba ner de på en minut. Det finns inga dun... 29/02