Om du gillar co-op spel, förstörelse och klaustrofobiska miljöer får du inte missa Deep Rock Galactic, som passande nog är gratis att provspela i helgen på Steam eftersom man firar två år i Early Access. I detta spel får vi axla rollen som intergalaktiska dvärgar som är fast beslutna att gräva sig ned i olika grottsystem för att hitta dyrbara mineraler. Det finns olika klasser att välja bland, och alla tillför sina egna vapen, verktyg och tillbehör till teamet. Givetvis går det även att spela ensam (med en robotkompanjon), men spelet skiner verkligen när man är med i en bra grupp.

Spelet befinner sig som sagt i Early Access sedan två år tillbaka, och det finns gott om innehåll redan nu. Den slutliga 1.0-releasen planerar utvecklaren Ghost Ship Games någon gång under andra kvartalet 2020. Passar du på att köpa spelet i samband med gratishelgen får du 50 % rabatt.

Calle och Jocke streamade Deep Rock Galactic för nästan två år sedan, men notera att det har hänt en hel del i spelet sedan dess.