Äntligen lite liv på luckan!

Under Pax East-mässan i Boston visade Bethesda upp gameplay från det kommande NPC-tilläget till Fallout 76, kallat Wastelanders. Det är i samband med spelets Steam-debut 7 april som vi ska få efterläntade datorstyrda överlevare och följeslagare i den rätt tomma världen.

Tydligen ska även befintliga robot-npc:er få dialoger, och detta och mer kan du se i filmen som lagts upp av kanalen Gamers Prey. Så här har Bethesda beskrivit det nya systemet:

“As part of the dialogue system, we’ve also added a few controls that can help you make the most out of your conversations with other characters. You can keep track of everything that’s said using the new History option at the bottom of the screen. This can be toggled on or off to show up to eight rows of dialogue subtitles at any given time. If you’re replaying a conversation, or just want to get to your responses more quickly, you can Skip each of an NPC’s individual lines to help speed things along. Finally, you can adjust the camera angle during your conversations whenever you’d like to get a better view of the person you’re speaking with.”

Skicka en rättelse
Scrapkit och repairkits är Pay for useless shit, för dom som spelar mycket. Dom som spelar mycket har så mycket caps ändå så fast Travel är inget som kostar för mycket för dom. Tältet ger bara ett extra ställa att för att flytta sig gratis. Scrapboxen... 04/03 @Lethenstroom: Fallout 1st är Pay2Win till att börja med. Unlimited scrapbox t.ex i ett spel där looting är grundbulten i spelet, och survival tent som gör att du kan re-spawna var du väljer. Sedan utöver 1st så har du ju sakerna i shoppen du kan köpa... 04/03 Håller med dig i din text. Men min stora fråga i ditt inlägg är hur du får det till Pay2win? Jag har ett X antal hundra timmar i spelet och det finns väl inget du kan köpa så att det blir Pay2win? Inlägget var inte att hoppa på dig, men jag är fundersam... 02/03 Klart man kan spela solo, jag spelar ensam hela tiden. Men i bethesdas spel är man svag i början, men blir kraftful senare. Dom flesta börjar ge upp innan dom tar level 30, men det är efter man börjar märka att karaktären bli starkare och allt flyter... 02/03 Jag upplevde det som och har sagt förut, att man går inte solo man går ensam i 76. Allt är designat för gruppspel. Till och med ens eget c.a.m.p blir i slutändan meningslöst förutom storage och workbenches/craftingstations. Det hela är centrerat runt... 02/03 Egentligen behöver man bara grupp för raids, dom flesta eventsen kan man sola. I wastelanders försvinner raids. Det dyker upp några nya events som man måste ha grupp till i wastelanders. Finns en event som är riktigt svår. Men dom kanske nerfar den inna... 02/03 Tackar för alla svar! 02/03 Det funkar bara bra att spela själv men det enda som blir roligt i längden är att spela ihop med nån. Edit/forts. Tanken från Bethesda var antagligen att man skulle teama ihop sig så mycket som möjligt i FO76, men de flesta spelade själva nästan hela... 02/03 Dom flesta som spelar kör solo. P2w är det verkligen inte, dom sakerna gör sån minemal skillnad. Har spelat utan Fallout first, repairkits hur länge som helst nu. 02/03 Det var så jag spelade när det fortfarande var aktuellt, det funkar utmärkt. Finns mycket lore att ta till sig och multiplayer är aldrig ett måste. Har du tänkt spela kanske du bör vänta på den här uppdateringen dock, de verkar utöka singleplayer-läget. 02/03