Originalet var inte det slutliga spelet.

Final Fantasy VII: Remake skulle egentligen ha släppts i morgon, men flyttades fram till i början av april. Som plåster på såren kommer nu en demo som låter dig spela igenom första kapitlet.

Demon finns på amerikanska Playstation Store (men inte i EU-versionen just nu). Det ska räcka med att vara inloggad för att tanka hem den. Storleken är drygt 7 GB.

Enjoy the first chapter of FINAL FANTASY VII REMAKE─the iconic Mako Reactor 1 bombing mission─with this demo version.
- Progress cannot be carried over into the retail version of the game.
- Content may differ from that of the retail version.

Final Fantasy VII-remaken släpps till PS4 den 10 april.

Skicka en rättelse
Fast man måste ändå vänta då bästa upplevelsen kommer vara PC med mods, och inget steam demo. Vänta lite Summon DLC????WTF, all faith lost in fell sweep... ok nu håller jag fult avstånd, inte bara 3 delar och inte riktig classic "mode" med bättre grafik... 20/03 Och efter Midgar - det vill säga episod 2 och framåt - så blir det ännu större variation i miljöerna. Jag vet inte om du har spelat originalet, men det kommer att erbjudas mysiga byar, stora städer, snömiljöer, djungler, berg, öknar, canyons, grottor,... 04/03 Ok, då känns det mer hoppfullt.😊 04/03 väldigt imponerad av demot. speciellt bossfighten. En bra blandning mellan action och taktik. har förbetsällt 2 st ett till mig och ett till min systerson=) lite surt bara att man får vänta länge innan alla delar är ute 03/03 Riktigt tråkig combat och gud vad bossfighten var seg att ta sig genom. 03/03 Gillade grafiken och karaktärernas design, men precis som några andra skrev så är jag inte så förtjust i stridssytemet. Tyckte det var klumpigt, bökigt och oöversiktligt, var sjukt stressande i bossfighten pga detta. Hade föredragit turbaserat. Men jag... 03/03 Det står i början av spelet att saven inte går att överföra till det färdiga spelet. Alltså får man börja om. Som tur är så är det en knapp timme bara :) 03/03 Fast miljön i demon är bara en liten, liten del av spelets miljöer. Det är Mako-reaktorerna som är så industriella. 03/03 Stelt och tråkigt tyckte jag. Metalliska miljöer som inte tilltalade mig alls. Otroligt snyggt dock. 03/03 Älskade demot, spelat det 2 gånger redan. Blir nog en 3:e genomspelning snart. Undrar om saven sparas när man köper spelet eller om man måste spela om? 03/03