Dumheterna gäller bara PS4-spelare.

Kotaku rapporterar om en ny patch, 1.60 till Dead or Alive 6, som gör PS4-spelare minst sagt förbannade. Orsaken är att man tycker att girigheten nu har nått nya, oanade höjder.

Det är en ny form av mikrotransaktion som är orsaken - spelare får nu betala för att ändra hårfärg på sina karaktärer. Men inte nog med det, man tar även betalt för att byta tillbaka.

Det är alltså bara PS4-spelare som drabbats, då uppdateringen än så länge bara gäller dem. Varje ändring du gör kostar dig en Premium Ticket - 1 dollar i verkliga pengar. Och det är alltså inte nya färger som kostar, utan själva bytet. Surt, sa den japanska räven!

Skicka en rättelse
Kolla in total war Warhammer 2,100 spänn för varje ras, chaos delas upp i två raser så blev 200, eller valfritt paradox spel. Får ju betala över tusen spänn för all content för eu4 tex. Men så länge folk betalar för skiten så kommer dom att fortsätta... 03/03 Man får hoppas att det släpps en GotY-version om något år med all DLC inkluderat. 02/03 De vill väl ge oss den rätta IRL känslan. Det kostar som regel riktiga pengar att byta hårfärg i verkligheten också. :P (Ovanstående kommentar bör inte ses som ett troll-inlägg, utan kan med fördel betraktas som humor.) 02/03 Jag testade första DoA när det kom men återvände omedelbart till Tekkens varma famn igen. 02/03 Det där var ju poetiskt till och med. 02/03 Vi har sjunkit hela tiden då några spenderare som inte kan simma desperat dragit oss ner till botten, där står vi nu i mörkret och tittar mot ytan och tror att vi kan, om vi riktigt tar i, kämpa oss upp mot vågskvalpet igen. Det läskiga är att trots att... 02/03 "Jag bryr mig inte så länge det bara är kosmetiskt" hörde man mycket förr, eller ja, för något år sedan. Om utvecklaren/utgivaren kommer undan med att ta betalt för att man ska ändra färg på håret så kommer det inte att sluta där, utan det kommer bara... 02/03 Snart på samma låga nivå som Star citizen 02/03 Jag kommer aldrig förstå mig på sådant här. 02/03 Gillar spelet. Tycker det är bättre än t.ex Tekken. Har köpt några skins, men gör det per plagg istället för hela DLC. Då får man sakerna man verkligen gillar. 02/03