Travis Knight, Dan Trachtenberg, David O. Russell med flera har varit påtänkta regissörer för Uncharted-filmen, men en efter en har fallit bort. När det i januari viskades om Zombieland-regissören Ruben Fleischer var det därför förståeligt om du inte tog det på särskilt stort allvar.

Men hör och häpna; Variety rapporterar att Fleischer blir det sjunde och sista (?) regissören. Då filmens unge Nathan Drake, Tom Holland, avslöjat att filmen börjar spelas in i mars är chansen stor att det faktiskt blir så. Men vi ska förstås inte ropa hej ännu, då filmen haft det "lite" motigt.

Variety avslöjar också att nyligen Oscarsnominerade Antonio Banderas får en roll, vilket även gäller "Marky Mark" Wahlberg. Den senare ska spela Nate Drakes fadersfigur och mentor Sully, men vad Banderas får för roll är hittills oklart. Sophia Ali (Grey's Anatomy) och Tati Gabrielle (Chilling Adventures of Sabrina) tar även de plats i ensemblen. Holland har sagt att Uncharted-filmen har "ett av de bästa manusen jag läst", så hans hype är åtminstone uppskruvad till max.

Går allt som det ska (den här gången) har filmen premiär i mars nästa år.