WRC-studion gör open world-racing.

Det blir en tredje del i Test Drive Unlimited-serien. Utvecklingen är igång och sköts av franska KT Racing (WRC Rally, Isle of Man TT), och spelet beskrivs som det "med råge" största projekt studion haft på sitt bord.

Och det är ungefär allt vi vet i nuläget. Beskedet om Test Drive Unlimited 3, om vi vågar kalla det så, ges i förbigående i en Venture Beat-intervju med Benoit Clerc på Nacon.

Första Test Drive Unlimited kom 2006 och lät dig köra runt på Hawaii-ön Oahu och plocka uppdrag lite som du ville. Det hade också single- och multiplayer-uppdrag på samma karta och du valde enkelt vad du ville köra. Test Drive Unlimited 2 landade tidigt 2011, men fick ett svalare mottagande.

Det allra första Test Drive kom redan 1987, och var då råsnyggt, svinsvårt och hade en framerate du kunde räkna i realtid. Så här såg det ut på Amiga:

Skicka en rättelse
Haha ja, vill minnas att det fanns de som "fuska" med rätt sjuka Slots Bots för att kunna få pengar medans de var i skolan/jobbet :D 04/03 Jag spelade Test Drive på Atari! Och den första Need for Speed på pc. :) Test Drive 6, (2002), tyckte jag var både snygg och rolig på pc. Jag köpte TDU1 och 2, men blev så missnöjd med körkänslan och grafiken, så mig lurar de inte en tredje gång! :P 04/03 Snälla snälla, inget jäkla arkadskit nu! Test drive Unlimited 1 på Hawaii nailade körkänslan helt otroligt bra, till och med motorcyklarna lyckades dom med. 04/03 Hehe, ja laddtiden för Commodore 64 var ju helt insane. Vad jag minns tog det typ 50 minuter att ladda in varje spel för att kunna starta spelet bara. Varje jäkla gång. Ägde aldrig någon sån maskin själv men lirade hos en polare som liten grabb i början... 04/03 Det gick varmt hemma på min C64. Första bilspelet jag nånsin spelat. Just introt kommer jag aldrig glömma då det kör fram en bil från sidan ☺️ 04/03 Ulimited-falangerna är nog de spel jag lagt mest tid på av alla spel jag nånsin spelat så hoppas hoppas hoppas! 04/03 Minns det första från 87. Det fanns till Commodore 64 med och tog år att ladda på kassettbandet. 04/03 Det gör dom, helt överlägsna. Lyckades dock aldrig fastna för senaste på samma sätt som jag gjort med NFS när det var bra. Finns ju så otroligt lite bra arkadräcers :< 04/03 HYPE! 04/03 Yes! Hade sjukt kul i första TDU. Glöm nu inte inkludera något sådär vettig fysik bara 😂 04/03