Svara på frågor - bli en hjälte!

FZ har funnits sedan 1996 och sajten, och spelbranschen, har förändrats på åtskilliga sätt under dessa två decennier men en sak är säker - vi hade inte kunnat leverera Sveriges bästa spelsajt utan er. Därför hoppas vi att du ska ta dig tiden att gå igenom ett frågeformulär som kommer ge oss viktiga insikter och göra våra annonser, samarbeten och aktiviteter ännu mer relevanta.

Undersökningen består av 5 sidor och tar cirka 5 minuter att svara på. Vi samlar inte in några uppgifter om dig, men du får frivilligt lämna en e-postadress som vi sparar maximalt under 6 månader.

Tack på förhand önskar Calle, säljarna och resten av redaktionen!

Skicka en rättelse
Sluta trolla nu. Antingen så gör man en insats eller så skiter man i det. 17/03 När du förklarar dig så. Så finns det en sida av mig som förstår dig. Sen finns det en annan mörk sida av mig som viskar annat. Och den säger: Har man rätt att sno en annan människas tid ? Som mestadels kommer gynna redaktören 17/03 Pengar är en förutsättning för att FZ ska finnas och ja, svaren här kommer att hjälpa oss att göra ännu mer relevanta annonser och samarbeten. Istället för att skita i vad läsarna tycker och köpa in hästvis med casino-annonser, icke relavanta samarbeten... 11/03 @Konstig Inombords: Jag går inte under om nån får en slant för den lilla ansträngningen :) 11/03 Den som skapar en enkät. Tjänar pengar på ditt tyckande gällande enkäten. 10/03 Ingen av frågorna, förutom den sista "får vi kontakta dig" var obligatorisk, men vi var kanske otydliga med att kommunicera det. 09/03 Väntar med spänning på mail ifrån Calle 😀 08/03 @Carl Johansson-Sundelius: Det jag kan tycka saknas rent generellt i undersökningar, även denna, är alternativen "vet inte" eller "ingen av alternativen". Vad skall man göra när ingen av alternativen stämmer in annars? Avsluta undersökningen eller ljuga... 08/03 Ja, har man läst böckerna och/eller sett filmerna så vet man ju redan vad som kommer att hända. Jag ville bara köra klart det ändå för att "bli klar" med spelet. Efter det så är det som du skriver bara nostalgin som får mig att logga in då och då. 08/03 Kudos att du körde till Mordor! Borde köra klart sista biten också, men det är bara nostalgin som motiverar att starta det spelet just nu. 08/03