Spelar du som kill- eller tjej-V?

På senare år har manliga V fått ta betydligt mer plats än hans kvinnliga motsvarighet. Igår, under internationella kvinnodagen, passade dock CD Projekt Red på att lyfta fram tjej-V igen som fått en uppdaterad look jämfört med sist vi såg henne. "Miss V, a pleasure...", lyder den korta tweeten.

En önskan om ett reversibelt omslag följde förstås, varpå teamet svarade: "Ni tittar på det".

Cyberpunk 2077 skulle egentligen ha släppts om drygt en månad men försenades till september. En (obekräftad) orsak sägs vara att Xbox One-versionen inte alls höll måttet. Å andra sidan kommer Xbox-köparna av spelet kunna uppgradera till nextgen-versionen utan extra kostnad.

Men även om Cyberpunk 2077 försenats ett halvår går det ingen nöd på CD Projekt Red som numer är Europas näst högst värderade utvecklare, knappt slagna av franska speljätten Ubisoft.

Skicka en rättelse
Det är en intressant topic, jag har hört många I sina dagar säga att dom hellre tittar på en kvinnlig figur än en manlig, för mig är det mer vad som passar in I rollen som jag ska spela / Roleplay. Inte RP som stenhård RP men Vi tar som exempel jag lira... 12/03 Jag kommer spela som man med mansröst. Spelade alltid kvinna förr i alla spel. 11/03 Men va? Vad exakt är det som är så sorgligt? Ser ingen som helst poäng med att välja karaktär utefter mitt egna kön för jag kan ändå inte relatera till någon av karaktärerna och den världen de lever i. Folk som väljer att spela som man på grund av "imme... 11/03 Jag som tyckte helt tvärtom. Har alla förhöjda östrogennivåer eller varför vill alla spela som kvinnor? :D 10/03 Men herregud, vad det blev hockey killar födda 92 här inne; ska ni dricka Norrlands å ta EPA:n hem från träningen eller? Tror det blir en kvinna först, måste se ifall och om dom har gjort nånting du bara får uppleva som man eller kvinna. Förresten, är... 10/03 Min V skall vara en vit heterosexuell man 'cause immersion! 10/03 Lite sorgligt med MMORPG.. xD För den som inte hängt med i förkortningar vid tidigt ursprung. (Many Men Online Role Playing Girls) 10/03 Riktigt tråkigt att det är förstaperson tycker jag fortfarande, då jag gillar att se hur karaktären uttrycker sig (jag spelar trots allt inte mig själv), så hade så gärna sett alternativet. Det brukar bli en kvinnlig karaktär för mig. 10/03 "höhö" Man väljer kroppstyp och röst, så i princip så kan du ha vilken könstillhörighet du vill. 10/03 Sånt var bara intressant i filmen Blue is the warmest color. :P 10/03