USA går till presidentval den 3 november, och än är det inte klart om Demokraterna ställer Bernie Sanders eller Joe Biden mot sittande president Donald Trump. Men ett gäng som kallar sig Gamedevs for Bernie har snickrat ihop en Super Mario-doftande plattformare som kort och gott handlar om att Bernie Sanders slåss mot republikaner om presidentposten.

Super Bernie World heter det, och det är gratis på Steam. Fyra världar med tolv banor och ett antal (r)-bossar utlovas, med Trump som slutboss. Förstås.

Spel om andra kandidater då? Ja, Steam ger inga sökträffar på färska spel som tydligt sympatiserar med Trumps eller Bidens politik. Men inför valet 2016 kom ett par Trump-spel som var både för och emot den frispråkiga byggherren, till exempel Make America Great Again: The Trump Presidency som kostar 30 spänn och har fått positiva användaromdömen. Vi har också The Political Machine 2020, som inte uttryckligen tar ställning till någon kandidat, men som dessvärre inte har några vidare användaromdömen.

Bästa politiska spelen? Diskutera lugnt i små grupper.