Kommer i sommar, halleluja!

Guerrilla och Playstation meddelar att Horizon: Zero Dawn äntligen kommer till pc. Master Race som vägrar konsoler ska till slut få stifta bekantskap med det makalösa open world-spelet, Aloy och hennes maskindinosaurier.

Det är i en intervju med Hermen Hulst, då Guerrilla-boss, nu chef för PlayStation Worldwide Studios på den officiella Playstation-bloggen, som den inte helt oväntade nyheten släpps.

"I can confirm that Horizon Zero Dawn is coming to PC this summer…. There will be more information coming from Guerrilla, from the new studio directors [Michiel van der Leeuw, JB van Beek, and Angie Smets] pretty soon."

Inga detaljer alltså, men ett härligt bekräftande. I väntan på mer gör du bäst i att läsa vår recension av det finfina spelet, som alltså hittills varit PS4-exklusivt.

Skicka en rättelse
Tack gode fan för det, provade det till ps4 pro, men det var hackigt, seg fps och förbannat hemskt att styra karaktären med en handkontroll, hur kan folk vara okej med detta? inb4 konsolbönderna skriker om att 30fps är en filmisk upplevelse. 16/03 Kan jag sätta settings på ultra och köra det i mer än 30fps på PS Now? 12/03 Bästa spelet som gjorts. Hade det till min PS4, ska nog köpa det till PC också bara för att få njuta av det igen i väntan på uppföljaren till PS5. Grym story, fantastisk grafik, perfekt känsla med handkontroll och bara helt underbart! Känns ju bara kul... 12/03 @Smultronizer: Jag kan bara instämma. Storyn och världsbygget är i en klass för sig. Hur deras myter och religioner sömlöst knyter an till bakgrundshistorien samt hur kulturerna formats av lokala förhållanden är fullständigt mästerligt gjort. Samma sak... 11/03 Tycker dt är det bästa spelet jag någonsin spelat. Klarat det på platinum och kört igenom det fyra gånger. Blev sugen på att spela det igen faktiskt. Storyn är episkt bra så fattar inte att folk kan tycka så annorlunda faktiskt. 11/03 Ett lysande spel, så grattis alla PC-spelare som inte har spelat det än. 11/03 Allt hänger på kontrollerna, styrningen och GUI. Om det inte är så förbaskat handkontrollsanpassat som många spel är så kan det vara ett köp. Inväntar recensioner baserade på PC-upplevelsen. 11/03 Storyn är helt klart bra, men presentationen (kameravinklar, animationer, ibland manus och regissering av rösterna) av dialoger lämnade verkligen mycket att önska. Kan dom bara polera uppföljaren till samma nivå som andra av de stora ps4-titlarna så kan... 11/03 En liten hint från Cory Barlog om att God of War släpps till PC? Hehe, eller så är det ingenting, men vem vet. =) https://twitter.com/corybarlog/status/1237456036904062976 11/03 Haha hade exakt samma känsla. Fint spel men fan, jag var tvungen att ge upp pga superpinsam dialog och lamt manus. Det klev rätt i alla 'lazy writing'-fällor som fanns. 11/03