Spoiler: tisdag.

Helvetet bryter ut om en vecka, och hur kul det är att uppleva det kan vi nu säga när vi kommer berätta. Klockan 15:00 tisdag den 17 mars släpper vi vår Doom Eternal-recension.

Det är förstås vår fps-konnässör Calle som fått äran att hålla i hagelbrakaren. Och som extra krydda på köttfesten bjussar vi på ett prestandatest så du får en uppfattning om hur bra (eller dåligt) spelet kommer flyta på din pc. Också den kommer efter embargolyftet på tisdag.

Hur pepp är du på Doom Eternal?

Skicka en rättelse
@Soulless: Rätt spel för dig då. Men många andra vill nog hellre bara ha ett spel där du är Doomslayer och slaktar demoner i skumma marsbaser och helvetesdimensioner utan för mycket gimmicks. –inte, "Mutant bash TV", "Running Man" eller "Death" race fas... 17/03 Mitt problem med senaste Doom är att man liksom tappade lite av utforskarglädjen som präglade Doom. Vet inte om det bara är jag som gillade att striderna utspelade sig i banor med hemligheter osv, och den aspekten finns det ju mindre av. Detta nyaste... 17/03 Låter fantastiskt!! 17/03 Doom 2016 var förvånansvärt bra så ska bli kul att läsa Calles intryck av Eternal :) som Tomas sa; vilken tid att vara gamer nu när vi får nytt Doom och Half-Life, för att inte tala om alla andra releaser i år 17/03 Det man sett från alla previews o grejer så verkar det ju vara en av deras huvudfeatures som dom expanderat från DOOM 2016 tyvärr. "ratatatat med assault rifle för o disable:a den där armen med tjockpickan, byt till hagelbrakaren för att avsluta, sätt... 17/03 Väntar med spänning på recensionen. Men är det för mycket gun juggling då vet i faen om det blir köp, vill ju "kötta" inte jonglera. 17/03 Näe, blir kötta-kötts hela måndagen och skriva tisdag. 15/03 Det blir inget meditativt med köttandet förrän recensionen är ute förmodag jag? 14/03 Slaskigt underbart vill inte vänta längre nu! 14/03 Ska sitta med spänning och vänta på Collectors edition ska komma med posten under veckan. Är Pepp som fan! :D 14/03