Kan det komma att utmana Fortnite och Apex?

Marknaden för battle royale-spel var tydligen inte lika mättad som många trott, vilket Call of Duty: Warzone har bevisat med besked. För ett par dagar sedan meddelade Activision att sex miljoner spelare flockades till spelet bara under de första 24 timmarna, och via Twitter rapporterar man idag att det totala antalet spelare överskrider respektabla 15 miljoner.

Trots en lite svajig lansering – vilket Calle fick erfara när han hängde på låset i streamen nedan – verkar det alltså ha varit ett framgångsrecept att plocka russinen ur de andra battle royale-kakorna på marknaden. I dagsläget kan 150 spelare tampas om vinsten i varje omgång, men man planerar att höja gränsen till 200 i framtiden om det visar sig vara gångbart.

Lirar du Call of Duty: Warzone? Dela med dig av tips och tankar i den officiella FZ-tråden!

Det gick desto bättre att faktiskt lira dagen därpå.

Skicka en rättelse
Någon som tycker något om den senaste "Warzone-BR: Solos"? :O Jag lyckades äntligen komma etta, i BR-träningen mot bottar! Förra gången trea. Yes! :D 21/03 Den ena kan då vara jag. :O 21/03 Riktigt kul! Visst, ibland hamnar man i grupp med en eller två snubbar som är helt yra, men oftast tycker jag att man drar åt samma håll och hjälps åt. Med en bra grupp är det riktigt skoj! 18/03 Efter den senaste uppdateringen "Warzone-BR: Solos" kommer det i alla fall äntligen upp ett felmeddelande: Error code: 6. ------------------- Edit: Efter att jag startat om ännu en gång och en ny uppdatering lyckats laddas ner, så fungerade det. Lite... 17/03 Jag tycker att de i Warzone har tagit in allt bra från de andra BR och lagt till lite eget. Roligt, snyggt och i lagom tempo. Detta passar mig. 17/03 Jag älskar cod, men finns bara ett battle royal som fångat mitt intresse och det är Apex med roliga karaktärer och miljöer. Sedan samarbetar människor i det spelet. Här sprang alla åt olika håll. Sedan är detta för likt pubg. Visst de har lagt till miss... 16/03 Var det något särskilt som gjorde det tråkigt att spela? Jag älskar shooters, och till viss del Battle Royale, och upplever att Warzone hör till det övre skiktet av Battle Royale-spel. Gillar också att Plunder är med som en egen spin-off på genren och... 16/03 Spelade det nyss. Var inte kul för fem öre. 16/03 @autograph: Aha, jag som missförstod. Men det är ju för de som spelar med handkontroll. Utan det så är såna här spel ospelbara på handkontroll. Det är bara att titta på PUBG på konsol när det lanserades exempelvis, där fanns ingen aim-assist... och då... 16/03 Jag vet. Min fråga var mer om varför det finns vissa som använder aim-assist?! Och varför det används? Det borde inte ens finnas. Det låter ju som fusk! Eller lika för alla? Matcherna borde väl sorteras efter de som spelar med, eller utan, denna "funkti... 15/03