Släpps på Steam i sommar.

Efter en tid med ihärdiga rykten bekräftades nyligen att Horizon Zero Dawn kommer till pc. Med det följer snyggare grafik, och nu har vi fått en första skärmdump från pc-versionen att låta ögonen njuta av.

Skärmdump från pc-versionen.

Som synes är den i brett format, och utvecklarna bekräftar att spelet får stöd för ultrawide-skärmar. Bilden kommer från Steam-sidan, där det också finns fyra skärmdumpar från PS4 Pro-versionen av spelet. Du har dem nedan – fritt fram att jämföra med pc-bilden ovan, alltså.

Skärmdump från PS4 Pro-versionen.

Skärmdump från PS4 Pro-versionen.

Skärmdump från PS4 Pro-versionen.

Skärmdump från PS4 Pro-versionen.

Horizon Zero Dawn släpptes exklusivt till Playstation 4 för tre år sedan, och FZ:s recensent Fredrik Eriksson gav med beröm godkänt. Pc-versionen är planerad till sommaren 2020, och den innehåller expansionen The Frozen Wilds samt en del extramaterial.

Skicka en rättelse
Handlar mest om licenser och sånt. Guerilla känns väl som att de skrivit nån deal med Sony, och deras motor används till Death stranding också, som nog inte heller kommer på Xbox. PC är lite "no man's land" kan man säga. 18/03 Jag känner bara av när det är typ 14fps eller när det är stora stora hopp. På PC kan man ligga på låt säga 120fps sen kan det dippa ner till kanske 45-60 då känns det som man börjar vada i gyttja upp till midjan och det känns segt. Så ja det är mest ojä... 17/03 @Gaara: Och du är säker på att du har aktiverat G-Sync?? Haha Det är helt obegripligt för mig att folk inte känner massiv skillnad på 30 och 60+ fps. 30 känns som sirap och 60 som vatten för mig. Det kanske är nåt med evolutionen. Vissa märker av det... 17/03 Jag har en 27" Asus 165hz G-sync skärm 17/03 Som några skriver är skillnaden minimal från 30-60fps. Spelade The last of us på ps4 och iaf det spelet var skillnaden minimal. Är glad över att inte behöva noja sig i sånt. Kör switchen och ps4/ps3 utan att förså vad problemet är. Men jag är samtidigt... 17/03 Så sa min polare som annars bara lirar PS4 oxå, tills han skaffade en pc med 144hz skärm. 16/03 Den är inte bara stor i siffror.. 16/03 Jag gissar på att konsolexklusiva spel till Playstation alltid kommer vara konsolexklusiva. 16/03 Kanske en oinsatt fråga men om det kommer till pc, finns det en chans att det kommer att portas till (framtida) Xbox med? Eller anser man att det inte är värt utvecklingskostnaden eftersom det i så fall , när/om det släpps kommer att röra sig om ett rel... 16/03 Ser ut som The Millenium Falcon har kört in i ett torn och fastnat. 16/03