Idel höga betyg.

På fredag är det dags för nästa Nintendo-utvecklade Switch-spel – Animal Crossing: New Horizons – och som så många gånger innan möter köparna ett spel som bärs fram av rejält positiva recensioner.

Hos Metacritic snittar spelet 91 i sammanräknat betygssnitt efter 36 recensioner. De lägsta betygen är i nuläget 8 av 10, vilket väl får ses som skapligt godkänt.

På FZ har vi ännu inte fått något spel att recensera från Nintendo, så du får vänta till tidigt nästa vecka på Fredrik Erikssons recension.

Skicka en rättelse
Har ett exemplar bokat och klart på Webhallen. Blir en liten trevlig överraskning för hustru lagom till helgen. 17/03 Egentliga nyheten: "Hur gjordes IRL vattenfallet och vattnet/marken?!".. tapetsering med flexibel oled och projicering? hmm 17/03 Zelda- Breath of the wild Mario Odessey Super Smash Bros Ultimate Mario Kart 8 Deluxe Mario Maker 2 Detta är spelen alla borde köpt enligt mig. De två bästa singelplayerspelen, de två bästa multiplayerspelen för att spela med vännerna. Och en modern flö... 17/03 Har hört att det är ett "mysigt spel". Kommer antagligen att köpa ett ex och pröva på mina barn. Kör Stardew valley på switchen nu. Det är definitivt det bästa alternativet att spela den på. Ligger i sängen och spelar en timme el 2 innan jag ska sova.... 17/03 Vad är grejen med detta spel? Trailern sa inte speciellt mycket för en sån som mig som aldrig spelat Animals crossing? 🤔 16/03 Jag har svårt att se vad en spelmakare tjänar på att inte ge kod samtidigt till alla. Men så är det. Ni kan ju alltid prata med Bergsala (https://www.bergsala.se) om det ni också, på ett trevligt sätt säga att ni gärna ser recension på FZ samtidigt som... 16/03 Ta tidsmaskinen och döpa om fragzone till jumpzone, så kanske det hade varit bethesda som nekat doom-kopia istället. Man vet aldrig! 16/03 @Cooling23: Inte konstigt. Aktivt val av Bergsala som oftast tycker att FZ ska vänta tills release... 16/03 Absolut! Vilka spel har du på din lista som man måste ha? Är intresserad om jag missat något. 16/03 Ytterligare ett Switchspel som man måste ha. De första tre åren har vart otroliga med Switchen, har aldrig köpt så många spel till en konsol under samma tidsspann tidigare, fantastiskt.. 16/03