Vid Zeus testiklar, det var ett bra erbjudande!

“Strider till havs, dueller, lönnmördande, en familjesaga, sci-fi-konspirationer, uråldriga sekter och klistret som håller ihop allt: en öppen värld du knappt anar vidden av.” Vår Fredrik Eriksson håller Odyssey som ett av de allra bästa Ass Creed-spelen, och har du inte lirat det ännu så har du snart chansen att göra ett riktigt kap: spelet är gratis att spela, en hel långhelg.

Starttiderna är som följer, och de är olika för konsol och pc. Du ska tydligen kunna förladda också, så att du kan dra igång exakt på klockslaget.

  • Playstation 4 & Xbox One - torsdag 19 mars, 08:00

  • PC - torsdag 19 mars, 12:00

Gratislirande pågår ändå till måndag, så du har gott om tid att bestämma om du sedan vill köpa spelet, med en rabatt på 67%. Läs Fredriks recension om du fortfarande tvekar, och ha det så kul i den grekiska övärlden!

Skicka en rättelse
Är detta via Uplay eller kommer det att vara gratis även på STEAM? 18/03 Man får även Ezios dräkt och hans svärd gratis om man spelar i helgen. "Everyone, including our existing players who play Assassin’s Creed Odyssey during the Free Weekend period (March 19- 22) will receive Ezio’s Roman Set through Ubisoft Club.You do... 18/03 Tuff kamp mellan Odyssey och Origins, men jag får nog hålla med dig om att Odyssey är bäst. 18/03 Tyckte det var ganska kul, men hade svårt för att komma igång med min andra genomspelning som den andra. Körde en bit men tröttnade ganska snabbt. Skall ge det en chans till eftersom det finns en bunt DLCn som inte fanns när jag körde runda 1. 18/03 Disagree, Black Flag är utan tvekan det bästa, enl. mig :) 18/03 Assassin’s Creed Odyssey är det bästa i hela serien! 18/03 Vill man spela båda så börja med Origins, då fightingteckningen är sämre i Origins och svår att gå tillbaka till. Ska du bara spela ett, spela det som du föredrar, Egyptisk eller Grekisk mytologi :) 18/03 @DrAg00nEn: Båda spelen utvecklades under ungefär samma tid. Det är more or less inget modern day i något av dem, så du kan spela vilket du vill. Origins är mer old school assassins creed medan Odyssey är mer rpg-igt (och bättre) enligt mig. 18/03 Upplever inte att Odyssey bygger vidare på Origins på något nämnvärt, men var ett tag sedan jag spelade. Odyssey är däremot en förfining på mekaniken ifrån Origins och det är en smaksak vilket man föredrar; Att börja lite klumpigt och bli bättre, eller... 18/03 Ligger lite efter med assassin's Creed titlarna för tillfället. Borde man nog ändå satsa på origins före Odyssey eller hur ligger det till. Eller känns origins mer som filler? Kan ju tillägga att jag spelat och klarat alla andra titlar i serien 18/03