Se ny trailer.

Från intergalaktiska rymdfärder till småmysigt äventyrande i det vilda. Hello Games nästa, The Last Campfire, blir avsevärt mindre än No Man's Sky, och när studion nu släppt en ny trailer för spelet slår man fast att man siktar på premiär i sommar.

Trailern ger inga klara besked om vad man faktiskt gör, men det är stämningsfullt, mysigt och har förstås en lägereld med på ett hörn. Det släpps till Switch, pc, PS4 och Xbox One. Och vi vågar väl tro att de inte överdrivit grafiken i trailern alltför mycket, eller vad tror du?

Skicka en rättelse
Du slog huvudet på spiken. Även om det är en utvecklare man litar på så skall man inte köpa grisen i säcken, det är inte som att man förlorar något på att inte förboka nu för tiden.. 24/03 Även om det osar kvalité från deras spel så har även de tänjt på vad som visades upp och vad som levererades. De visade upp ett Witcher 3 som var mycket snyggare än det som faktiskt släpptes senare. Det finns fortfarande ingen som helst anledning att... 19/03 nä inte CD project Red dom har aldrig släppt något jag inte har gillat. Självklart är jag inte så jag skulle blint förboka utan att titta på gameplay/ hype trailers etc men dom tycker jag verkligen är ett undantag ur regeln. 19/03 Måste vara skönt för dom att göra ett mindre spel efter No Man's Sky. 18/03 Ja, det är ju så oerhört vanligt att utvecklare ställer upp i talkshows för att hypa sitt spel. 18/03 Ser riktigt mysigt ut. Hello Games är en studio som jag har stort förtroende för. Många hade bara gett upp och stuckit med pengarna efter ett så pass stort fiasko som No Man's Sky, men de tog sitt ansvar och gav oss vad de lovade och mycket mer än så. 18/03 Antagligen tillbakahållit det pga Switch (får man hoppas) och samma för alla platformar ja. Vad... runt 2008 skulle jag vilja säga typ. 18/03 Mja mjä.. hoppar nog. Ser ut att vara "ett sånt där typiskt pretto-spel" som jag personligen aldrig brukar gilla så värst mycket. 18/03 detta gäller alla spel imo 18/03 Hello Games har snabbt blivit en av mina absoluta favoritutvecklare, deras vi-ska-göra-vad-vi-lovat-mentalitet har verkligen vunnit över mig. Dock förbokar jag inget spel, men det gör jag aldrig av någon :) Detta spelet såg mysigt ut, vill gärna se en... 18/03