Till konsolerna – kommer till Steam i kväll.

Capcom har släppt en demoversion av Resident Evil 3-remaken, precis som man lovat. Det 8 GB lilla smakprovet låter dig axla Jill Valentines mantel och uppdraget är att rädda folk undan stadens fasor.

Resident Evil 3: Racoon City Demo finns i skrivande stund att hämta till Xbox One och Playstation 4. Den ska dyka upp på Steam vid 18-tiden i kväll.

Den 27 mars följer också en multiplayer-demo av Resident Evil 3. Spelet släpps den 3 april – räkna med snar recension på FZ!

Skicka en rättelse
Vilket grymt spel! :) Vågar man hoppas på en remake av Code Veronica härnäst? 20/03 Ja , testa byt region på servrarna i inställningarna, se om det går bättre då. 20/03 Jag är kluven, jag har platinum i både RE1R, RE7 och RE2 remake, är ett inbitet fan av serien och älskar främst de gamla spelen med statiska kameravinklar. Suget ökades inte alls av demot, och ja, nu dömer jag ut spelet enbart på ett demo MEN, det känns... 20/03 Håller med dig. Kändes som fysiken i sig va sämre över lag. Mycket märkligt 20/03 Vad synd, det låter inge bra. RE2 remaken hade ju sån jäkla skön känsla med det. Får se om jag tar hem demot till Steam eller om jag väntar till att uppleva hela spelet i ett. 19/03 Får "transaktionen misslyckades" på Steam gång på gång. Både med PayPal och Visa. Någon som känner igen det? 19/03 Spelade igenom imorse och gillade det. Hann inte riktigt få någon uppfattning om Nemesis då han inte dök upp förrän i slutet och det var bara att rusha till brandposten för att avsluta demot. En sak jag störde mig på var att Jill lätt fastnade lite i... 19/03 ja usch stackars om hon hade fått se detta spel, jag hoppas hon slipper verkligen. 19/03 Det är skumt. Ingen ragdoll denna gång.. Varför? döda zombies kan inte intragera med varandra när de faller ihop. Man känner att dismemberment är inte samma som RE2 remake. varför tog dom inte bara över det från 2an till 3an? Är lite besviken. Spelet... 19/03 Ingen timer denna gång :) 19/03