Vi kör från början – följ med!

Alldeles nyss låstes Half-Life: Alyx upp på Steam, och för första gången sen hösten 2007 kan vi lira ett nytt Half-Life. Om vi äger ett VR-headset, vill säga.

Vi kommer livestreama när vi börjar spela Half-Life: Alyx. Strax efter 20 rullar vi igång. (Om Steam låst upp vår förladdning då, men det ska vi väl tro).

Skicka en rättelse
Inte mycket som sagt första gången var väl typ när första HTC vive var aktuellt men har inte gjort det så mycket sen dess. Min oerfarenhet må tala emot mig men tycker det känns skumt att man inte kan se resten av sig vid såna spel. Kanske ändrar mig i... 25/03 Ingen har talat om att "göra om det". Jag har bara sagt att utifrån det jag sett så skulle det fungera precis lika bra (eller bättre) som en vanlig titel snarare än att vara VR-exklusiv. Det spelas som ett vanligt stealth-spel med inslag av survival hor... 25/03 Då måste jag fråga hur mycket VR du spelat överhuvudtaget än VRChat då för det är verkligen ett icke-problem. Visst det skulle bidra lite men man måste samtidigt anpassa för vilket typ av gameplay. För man ser ju inte ens händerna hela tiden om man har... 24/03 Låter som ett ickeproblem för mig. Har inte spelat så mycket VR och kan inte minnas nåt annat spel än just VRChat då det var längesen jag testade nåt annat men för mig så tillför det lite mer realism och det är det som gör hela grejen att det känns som... 24/03 Det bör du göra. Det var efter att provat PSVR hos en kompis för ca 1-2år sen som fick mig hooked. Hoppas din kompis har vettiga spel bara, det är inte alla spel som är nybörjarvänliga (har dålig koll på PSVR utbudet) :) 24/03 Kör med htc vive, och tycker det funkar bra fortfarande. Känns inte som att man behöver uppgradera upp sig, för grafiken är helt okej för dom också. Man har mycket benverk efter när man har spelat i 5 timmar i sträck ståendes. 24/03 Ok, låter ju lovande! En polare har PSVR så kanske skulle åka dit och prova :) 24/03 Jag vet inte hur det är i video men jag har nog aldrig upplevt det som särskilt ryckigt att spela VR men den kanske beror på lite hur man spelar. Bästa skulle vara om du fått prova hos någon kompis eller dylikt innan men förstår om det inte är ett alter... 24/03 Nej det är inte ryckigt när man spelar själv. Det du tittar på när nån annan spelar är typ en "2d förhandsvisning" vad spelaren ser och inte representativ av den riktiga upplevelsen. VR är inte (förutom mobil VR) en stor skärm framför ögonen utan du är... 24/03 Det ser oerhört ryckigt ut när man tittar på när någon annan som spelar, är det likadant när man själv spelar? Har aldrig provat att spela VR förut, men är det lika klumpigt som det ser ut i videon vet jag inte om jag är så sugen på att prova. Ni som... 24/03