Passa på när du jobbar hemma, denna video är förmodligen NSFW. Din sjuka jäkel.

Det vore konstigt att kallas "Doom slayer" om ens främsta färdighet här i livet inte vore att slakta demoner på en rad kreativa sätt och Doom Eternal levererar verkligen på den fronten. Hade moraltanterna som gnällde på Soldier of Fortune för sisådär tjugo år sedan sett detta detaljerade slafsande hade de förmodligen trillat av sin höga häst och brutit nacken.

Det är nästan som om Doom Slayer, det vill säga du, njuter av alla sätt han kan slita isär och punktera demoner och varje fiendetyp bjuder på minst 3-4 stycken olika varianter av sönderfall. Så när någon samlat ihop alla dessa i en och samma video rullar den på i över fyra och en halv minut. Efter att ha tittat klart tycker man nästan lite synd om helvetets förkämpar men om vi ska utse en favorit bland alla glory kills är det ändå denna.

Han ser så förvånad ut!

Skicka en rättelse
Håller med dig om din första mening. Särskilt då det handlar om till synes aggressiva och hjärndöda monster/demoner. Hade det varit människor eller små snälla och söta troll (i brist på bättre exempel) som skrek i dödsångst hade det inte varit lika roli... 25/03 Splatter är det mest humoraspekten blandat med spänning antar jag. Dom tar ut svängarna lite mer än "vanliga" filmer då dom inte behöver bry sig om åldersmärkning på samma sätt. Lite samma sak med skräck fast minus humorn. 25/03 I ett spel som kretsar kring furiöst våld och slafs så blir det mest komik av det hela och jag har absolut inga problem med det. Jag har dock mindre förståelse när det sätts i mer realistiska och dramatiska sammanhang såsom Saw filmerna. Den första film... 25/03 Ja, det går onekligen att se saker på olika sätt. :) Går det att försöka definiera vad det är som är så bra med skräck och framförallt splatter? Lite nyfiken. 25/03 Hehe,kanske mer sinnessjuka om man ser det så.Men känns mer cartoon i Doom än i Mortal kombat. Jag som stor splatter/skräck fantast gillar de båda av olika orsaker. 25/03 Det enda problemet jag ser är när någon tar "Jag kan inte med det längre" och säger "Behöver vi verkligen detta". 25/03 Du menar de är mer sinnessjuka? :) Tycker att det är mer motiverat med våld mot aggresiva, sinnesdöda demoner och monster så det känns på något vis inte alls lika jobbigt att se på detta kontra de där ”fatalities” i Mortal Kombat – ett spel som jag allt... 24/03 Någonstans roterar Barnmiljörådet i sin grav. 24/03 Penis-ish men det är redan gjort! https://www.youtube.com/watch?v=d4XSwqNCDnc 24/03 Och trots att jag sett den så många gånger blir jag glad varje gång. 24/03