Uppdatering: Resetera har grävt fram att God of War tydligen aldrig hade märkningen, och att Sony använder den ganska inkonsekvent. Tack @DrAg00nEn!

"Only on Playstation" är en etikett Sony använder på sina Playstation-exklusiva titlar, så som Spider-Man, Bloodborne och (tidigare) Horizon Zero Dawn. Jo, det sistnämnda släpps som bekant på pc i sommar. Därför är det anmärkningsvärt att etiketten plockats bort från amerikanska God of War-delen av Playstation-sajten. Något Dualshockers var först med att uppmärksamma.

Å ena sidan har nytillträdde Playstation-chefen Hermen Hulst antytt att vi inte ska vänta oss en anstormning av Playstation-spel på pc: "Betyder inte nödvändigtvis att alla spel kommer till pc."

Å andra sidan är det anmärkningsvärt då "Only on Playstation"-märkningen tydligen syns på titlar som Bloodborne, Days Gone och Spider-Man. Etiketten har tagits bort tidigare – från spel som Detroit: Become Human, Death Stranding och Horizon. Spel som alla tagit eller ska ta pc-språnget.

I God of War-fallet kan det vara ett misstag – eller så är det något helt annat. När vi frågade trodde 89 procent av er att fler Playstation-spel skulle komma till pc. Kanske blir God of War nästa?