Med en väl tilltagen musköt kommer man långt.

I en actionrollspel måste det såklart finnas ett gäng olika karaktärsklasser och nu har det blivit dags att spana in skarpskytten i Torchlight III, eller sharpshooter som vi internationella individer kallar dem. Som namnet avslöjar är detta klassen för dig som ogärna befinner dig nära dina fiender utan som helst dödar dem på ett betryggande avstånd. Kanske med en pistol, ett gevär eller varför inte en pilpåge? Självklart kan du ha med dig en djurkompanjon som ser till att monster inte kommer för nära.

Så sent om i slutet av januari fick vi veta att utveckalrna valt att överge tanken om att göra ett free to play-spel i Torchlight-världen utan fokuserar nu helt och hållet på att göra ett fullvärdigt tredje spel. Och det ska släppas redan i år om inget annat händer.

Skicka en rättelse
Jag kan också tillägga att jag gillade verkligen T2 då det kom, det var lite fräscht på något sätt, i en tid då arpg låg nästan helt döende, nu finns det massa arpg, alla verkar vilja göra dom där linjära arpgna och alla kan göra dom. Men T3 som är ett... 28/03 @uberpwnage2.0: Ok, det låter ju sådär, det låter som att spelet inte kommer få så bra betyg och det negativa kommer vara exakt dom punkter du pratar om. Saken är den, att vi jobbar just med ett "öppet, sp/coop, campaign argp", fast absolut inget mmo... 28/03 Gärna! Jag får ju tyvärr inte visa några bilder i och med NDA, men snacka kan jag göra hur mycket som helst. När spelet var ett MMO hade de en värld som var linjär, men med stora och öppna zoner. Tanken var då att man skulle stöta på spelare där ute,... 27/03 Videon är privat. :/ 27/03 Kan du utveckla detta lite? Är det så att spelet är för öppet och du inte vet vad du skall göra, eller är det för fritt, eller känner man att det var ett MMO som sedan blev ett SP och då passar inte vissa beslut in? 27/03 Nej det här såg fantastiskt kasst ut. 26/03 Tycker det ser sämre ut än TL2 grafikmässigt, eller är det bara jag? 26/03 Blir säkert helt okej som dom första två i serien 26/03 Har själv haft tillgång till spelet under en längre tid, och även om det är bra att det kommer bli ett "vanligt spel" så är jag tveksam till om det kommer spela någon roll. För tillfället spelar man MMO-delen fast i single player och coop och det känns... 26/03