Och dessutom till ett rabatterat pris!

Mount & Blade II: Bannerlord är äntligen här – lite snarare än väntat faktiskt, för utvecklaren Taleworlds Entertainment har meddelat att man på grund av den rådande situationen i världen kommer släppa det en dag tidigare, närmare bestämt den 30 mars. Men de glada nyheterna slutar inte där, för under de två första veckorna kommer spelet dessutom att säljas med 10 % rabatt, och äger du ett tidigare Mount & Blade-spel får du ytterligare 10 % rabatt.

Early access-versionen kommer bland annat att inkludera singleplayer-läget Campaign, där man får tydliga mål och uppdrag att slutföra för att gå vidare i handlingen, men utan att ge avkall på sandlåde-upplägget vi är vana vid. Man kan med andra ord ignorera dessa uppdrag och istället finna sin egen väg till makten.

Men Mount & Blade inkluderar ju även multiplayer, och på den fronten kommer fyra spellägen inkluderas: Skirmish, Captain, Team Deathmatch och Siege. Man kommer därefter att lägga till fler spellägen, funktioner och annat innehåll. Man stödjer dessvärre än så länge inte privata servrar, men det kommer bli aktuellt närmare släppet av det kompletta spelet.

Tack till KimiKiwi för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Du kan säkert lira Bannerlord. Spelet har ju fan vart under utveckling i ett decennium. Måste ju gå att köra utan RTX 2080Ti. 30/03 Jag fattar inte hur FZ inte sitter och livestreamar det här!? Det är ju det största släppet sen FIFA 96 till Gameboy! 30/03 5 minuter kvar tills installationen är klar. Farväl verkligheten. 30/03 Väl killen har inte fel, om man vill enbart spela F2P så är det inget problem och sen är det kanske inte för denna personen i sig och föredrar att betala för andra sorters av spel. Smaksak 30/03 Att jag sitter fast här på Irland med min gamla laptop när Bannerlord äntligen kommer ut, känns lite snoppet. 29/03 Väldigt konstigt att någon som uppenbarligen inte förstår spelet ger en sådan kommentar. Det finns inget annat spel som M&B, så jag förstår inte riktigt vad F2P skulle ha med saken att göra. Ska man inte köpa Doom Eternal för att Football Manger är grat... 29/03 "We have decided to bring forward the release of the game to 10.00 am UTC, March 30th" Från deras egen devblog. 29/03 Det står att det ska släppas 31e mars på steam och 30e i artikeln? :0 29/03 Beskrivs bäst som att du tar total war och gör dig själv en del av världen, man står uppe på en kulle och leder sin armé, eller rider i fronten! Finns nästan inget som gör samma sak! 28/03 Här har vi uppenbart någon som inte förstått vad M&B gör bra och som rättfärdigar priset med råge enligt min högst personliga åsikt. Mods, mods, mods, mods. Nämnde jag mods? 28/03