Vissa spelare rapporterar att de mottagit ett frågeformulär om det brinnande korståget.

Har du som World of Warcraft Classic-spelare mottagit ett frågeformulär från Blizzard under det gångna dygnet? Då har du haft tur, för det verkar vara förhållandevis få som ombetts dela med sig av sin åsikt om ett högst hypotetiskt The Burning Crusade Classic. The Burning Crusade var, som ni kanske vet, den första expansionen att släppas till World of Warcraft, och inkluderade bland annat de två nya raserna Draenei och Blood Elves, utöver ett högre leveltak på 70.

I frågeformuläret som Blizzard skickades ut, och som bland annat Reddit-användare rapporterat om, frågar de hur intresserad man är av en Classic-version av The Burning Crusade, samt på vilket sätt man skulle vilja påbörja expansionen: i grova drag att fortsätta med sin Classic-karaktär eller att starta med en ny karaktär på antingen level 1 eller level 58.

För att ge Blizzard lite draghjälp har vi återskapat formuläret nedan.

Skicka en rättelse
Ja där någonstans var ju ett design fel i mitt tycke, hade ju hellre sett att draenor inte hade flying mounts och kanske spelar styrda settlements som kunde kriga med varandra. Då hade nog spelet fångat mitt intresse mycket mer. World pvp var ju en av... 02/04 Fast det beror ju på vad man gillade med spelet och vad man gillar med mmo:s. TBC introducerade flying mounts vilket gjorde att level 70-spelare aldrig längre behövde visa sig i världen såvida de inte behövde, vilket i sin tur gjorde världen tom och hän... 02/04 Äh, sa bara vad jag tyckte om frågan past tence, jag spelar ju inte wow. Varför skulle jag ha någon tillit till blizzard ? Senaste bra dom gjorde var starcraft 2 och det var 10 år sen, dom har ju i princip lyckats sabba alla sina franchises. Det jag sva... 02/04 Bättre förr är inte vad det handlar om, det handlar om att det blev dåligt jämförelsevis. tbc och wotlk var två påsar hundskit. Eve online är bättre än alla versioner av wow, bättre lore, bättre spel, bättre pvp, bättre värld, bättre crafting, bättre... 02/04 Trodde classic-kulten var extrem men du lyfter det till nya nivåer. Hade varit intressant att se hur många av din ”sort” det finns där ute som inbillar sig att allt var bättre förr och att allt blev sämre med tbc och wotlk som troligtvis är något av det... 02/04 TBC och WOTLK är ju guld.. men kan ju förstå dig om du inte gillade dessa expansioner. Dock så har jag svårt att förstå sådana som dig som tror att blizzard kommer göra spelet bättre en TBC, WOTLK eller någon av de senare expansionerna? TBC fixade så... 02/04 Sa ju att man borde behålla level cap på 60 med annan ny kontent, det är varken tbc eller wotlk vilket båda är två katastrofer som bör undvikas om man vill göra ett bra spel. Storyn spårade ur rejält genom expansionerna och spelet letade iväg sig till... 02/04 Classic har jag inget intresse av alls, det var bara extremt tråkig grind. Men tbc är en annan femma skulle börja spela igen direkt om det släpptes, hade så extremt kul i tbc. 31/03 Usch säger jag när jag hör classic+ ..... vi har redan classic+ och det är tbc och wotlk. 30/03 @Jiminy: Fast spelarbasen kanske har en anledning till att vara besvikna på Blizzard? Vad har de gjort de senaste 10 åren?: 2012: Diablo III: Först ett cashgrab, sedan medioker isometrisk dungeon crawler. Någon som spelar detta fortfarande? 2014: Hearth... 30/03