Uppdatering (31/3):
Ryktena stämde! Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered Campaign (inandning) existerar. Inte nog med det – den är släppt.

... meen bara till Playstation 4. Övriga plattformar (pc/Battle.net, Xbox One) får vänta till den 30 april. Och som namnet skvallrar om är det bara kampanjdelen det handlar om, inte multiplayer. Återstår att se om det kommer framöver. Ryktena har rört sig kring att kartorna släpps tlll förra årets CoD: Modern Warfare.

Priset är däremot överkomligt. Remastern blir din för drygt 250 kronor.

Trailer:

Ursprunglig nyhet:
Det har dykt upp nya uppgifter om en remastrad Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered-kampanj. Reddit-användaren Senescallo har publicerat uppgifter från en läcka som påstår att kampanjen släpps... i dag.

Läckan talar om olika sätt att köpa kampanjen på, samt information om innehållet, bonusar, vapen, kartor och lite grafik. Det uppges också att höstens CoD: Modern Warfare inom kort uppdateras med två kartor: en från CoD 4: Modern Warfare och en från Modern Warfare 3.

Men multiplayer då? Ja, det spekuleras i att Modern Warfare 2-kartorna kommer släppas direkt till förra årets Modern Warfare, detta för att inte splittra spelarbasen ytterligare.

Inga uppgifter är bekräftade, så ta dem som ett rykte. Med lite tur vet vi om de stämmer senare i dag. Reddit-användaren Senescallo läckte Warzone-uppgifter i höstas, vilka senare visade sig stämma. Det ökar källans trovärdighet, även om uppgifterna som sagt fortfarande är obekräftade.