Besvikna köpare får pengarna tillbaka.

Förra veckan släpptes Last Oassis som early access på Steam. Det borde det inte ha gjort. En elakartad bugg gav mängder av spelare problem att ansluta till spelservrarna, och när problemen hängde kvar trots uppdateringsförsök valde utvecklarna att plocka ner spelet en vecka för underhåll. Man ger också köparna möjlighet att få pengarna tillbaka, oavsett speltid. Det berättar en rätt jäkla trött projektledare i videon nedan.

Utvecklarna har satt in mer personal för att kika på bekymren, och om man får ordning på saker och ting är planen att få igång spelet igen den 6 april.

Skicka en rättelse
De finns onboard weight på fordonena så om du har förmycket vikt på dom så går dom saktare, har inte hunnit testa än om de gäller för spelarna med, har bara fått ca 11 timmar in game och de bestått mest av raids me clanen, du kan va hur många du vill... 31/03 @wingman92: Stort tack för infon! Hade inte en aning om funktionen med markägande! Vad jag förstått rörande fordonen så finns det dock fortfarande ingen cap för antal spelare på de stora varianterna, och ingen påverkan på dess hastighet? 31/03 @Parabellum87: 1389 timmar and counting. Rust skiljer sig från detta i min mening då du har en arsenal av servrar med olika regler att välja på, utöver det faktum att du inte behöver vara flera för att kunna ta del av mid/endgame content. 31/03 Detta spel är väldigt polerat, de ända som är strul är loggin servern. Spelet i sig själv funkar jätte bra några småbuggar men spelet flyter jättefint, ultra i 1440p och jag har 100-140fps me 1080ti Servrarna funkar jätte bra inge rubberbandning eller... 31/03 Spelet är ju ett clan based survival mmo så ja de blir ju så, men du kan ju fortfarande sammarbeta me folk, och nu i början ja kommer de va svårt att solo duo men så fort folk låser upp att man kan ta mark och äga så kommer man vilja ha solo/små klaner... 31/03 Du har inte spelat rust ser jag. 31/03 Njae, det kan jag inte hålla med om. 31/03 Helt otroligt att de fuckade upp så här hårt, spelet va ju redan försenat ett år för att de skulle fixa saker ^^ 31/03 Är alltid sådär i denna typ av spel, det blir lätt en snöbollseffekt. Lösningen är väl att starta sin egen server och vara på "andra sidan" 31/03 Fantastiskt koncept, men fullständigt förstört av det faktum att det inte är möjligt att spela det solo/duo mer än i startzonen. Därefter är du helt körd och har absolut noll chans att få uppleva mid/endgame pga större "klaner". Fordonen för solo/duo... 31/03