Dags att hissa segel, eller har skutan redan seglat?

Sea of Thieves har hunnit fylla två år och medan det i början kändes lika innehållstorrt som stranden på en öde ö är de flesta överens om att skattkistorna är betydligt mer välfyllda nu. Och mer lär det bli när spelet släpps på Steam med full cross-play med spelarna på Xbox och Windows 10.

The team at Rare continue to evolve Sea of Thieves, adding more variety and content so that every new voyage feels rich and fulfilling as you make friends and foes on the seas. We’re genuinely thrilled to bring Sea of Thieves to Steam, and look forward to welcoming the Steam community to our game so we can share a grog and a shanty together and hear the tales of their adventures!

Något releasedatum är inte satt ännu men det skulle kännas konstigt att börja prata om en Steam-release för ett två år gammalt spel om det inte var hyfsat i närstrid, vilket också "coming soon" antyder. Den stora frågan är dock om en Steam-release kommer få dig att börja lira (eller återvända till) Sea of Thieves?

Skicka en rättelse
Någon som vet om man måste köpa spelet på nytt via steam? 06/04 För att Xbox är Microsofts gaming-division sedan några år tillbaka? De har blivit en egen division i Microsoft med Phil Spencer som EVP som har hand om allt relaterat till spel hos Microsoft. Xbox är ett ekosystem med flera plattformar; konsol, PC och... 03/04 Ok, jag trodde faktiskt det var ett PC- eller Windowsspel. Jag undrar snarare varför Microsoft behövde kalla allt som har med spel att göra i Windows 10 för Xbox? Xbox Game Bar, Xbox Console Companion etc. Alltid är det nån skit man ska tvingas på när... 03/04 Det är väl inget konstigt, men det blir väldigt konstigt när man först startar upp en launcher för att öppna en annan launcher för att starta spelet. 03/04 Vad är det som är konstigt med att det krävs ett Xbox Live-konto för att spela Xbox-spel? Det är väl dessutom inget unikt för just Xbox att det krävs ett konto/launcher eller dylikt? 03/04 Ja, då är det ju ingen direkt mening med det. Får fortsätta vara ett dött spel. 03/04 Tråkigt för dem är att det precis som State of Decay 2 som släpptes på Steam kommer kräva ett Xbox Live konto. "Requires 3rd-Party Account: Xbox Live (Supports Linking to Steam Account) " Läs kommentarerna/recensioerna på State of Decay II så får du se... 03/04 Red Dead Redemption 2 är ett singleplayerspel, jag köper aldrig singleplayerspel för att jag hellre ser när andra spelar singleplayer. Multiplayer i RDR2 såg ut som ett aprilskämt så jag var inte alld intresserad av spelet. Red Dead Redemption 2 peakar... 03/04 Ett spel jag spelar på tok för mycket... Både älskar och hatar det. Det finns en hel rad med problem med detta spel om man spelar det för content och inte för själva seglatsen/sina vänners skull. 1a) Contenten är suuuuper repetativ. Tag senaste Athenas... 03/04 Kosmetikan är frivillig, det funkar utmärkt att köra Sea of Thieves bara för att det är kul. Jag har kört till och från i två år, har inga problem med att visa basic-uppdrag blir lite enformiga då. 03/04