Gurkan & Olander skall tillsammans ta sig an meningsmotståndare.

Han dyker upp, säger något om Mount & Blade II: Bannerlord, sedan försvinner han som en vålnad i natten. Johan Olander är en torsk på Taleworlds riddaresaga och han har dragit med sig Gustav "Gurkan" Höglund ner i träsket. Detta skall såklart firas med en söndags-stream.

Våra självutnämnda skrivbordsriddarer skall visa hur ett spjut skall kastas och motståndare förgöras i en stream som fokuserar på multiplayer-läget. En del som kanske inte får särskilt mycket uppmärksamhet utåt, men där det ändå finns lite guldkorn att finna.

Streamen kör vi igång vid 14:00 och vi hoppas att få se dig i chatten. Det kommer bli actionspäckat, förvirrat och alldeles underbart. Precis som det skall vara när FZ-communityt umgås.

Skicka en rättelse
Ah! Intressant. Är inne på ny karaktär och på beta-branch nu, men sjukt instabilt så inväntar nästa patch. Skall ta tjejen då. Har dessutom två städer så tänker att det blir lättare att börja så. 16/04 rekommenderar starkt smithing modden till alla, då man annars får slösa oändliga timmar på den skiten. https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/20?tab=description även denna om det kraschar där det ej bör, första timmen jag lirade krascha... 06/04 jo tjejen låter en starta eget var och hur som helst tror jag, och killen bara non-imperial lr något sånt. men av vad jag läst ska tjejens alternativ vara det bästa. jag kommer snart att veta, då jag precis nu är på att sno ett slott från någon och få... 06/04 i början kanske, men inte när du möter 50+ folk med pilbågar 06/04 Snubben medger också att man startar sitt eget kungadöme. Enda skillnaden mellan de två är väl att killen hatar det tidigare imperiet och tjejen ogillar kransnationerna? 06/04 Infanterister? Alla ska ha häst, enkom för det härliga mullret en kavalleriarmé producerar över hela kartan när man anfaller i samlad tropp :) 06/04 De översta i din lista följer med dig. Brukar vara tämligen enkelt när man väl har kompanjoner och några höglevlade infanterister. 06/04 Hahaha, Gurra blir alltid klockren på dessa bilder. Vilken intensitet i blicken. 05/04 kanske du borde testa Kenshi istället då ;) rekommenderar 05/04 Jo tack, kommer inte göra om 6 timmar dock. Spelet får ligga på is tills det är färdigt. :P 05/04