Otålig att komma igång med sandbox-spelandet? Kolla in det här.

Mount & Blade 2: Bannerlord kom, såg och segrade, trots att det bara är ute i early access-version. Steam-rekord, lyriska kritiker och en mängd berättelser om hjältedåd och dråpliga nederlag. Inte minst i våra egna Streams, med Gurkan och Olander.

PC Gamer berättar nu om en fin liten mod för er av den otåligare sorten. Med Just Let Me Play från moddaren Manulg kan du hoppa över tutorial-avsnittet och den i ärlighetens namn rätt träiga main questen i spelet. Endast två uppdrag återstår när modden gjort sitt: “Rebuild your clan” och “Create a Kingdom”.

PCG skriver också att modden gjort att en del spelare känner av kortare laddningstider och bättre flyt, vilket ju vore en trevlig bieffekt.

Har du tips på moddar till Bannerlord? Skriv av dig!

Skicka en rättelse
Jo jag har längtat också, spelade warband en hel del. Är väl därför man står ut tror jag, tagit en paus nu och hoppas på lite patches kommande veckorna, och att min kvinna i spelet ska föda en pojke någon jävla gång *16 döttrar*, såpass många att namngi... 11/04 @KeyserSoze: okej men då vet jag vad du menar, aldrig lagt nåt fokus på trading så inte märkt av de ännu. “Steward“ skillen verkar funka för mig så där kanske de är olika? Men kul att du ändå kör på trots alla buggar. Kan säga att som ett inbitet warban... 10/04 Jag har 52 timmar i skrivande stund och många skills fungerar inte alls, till exempel "Disciplinary" som gör att man ska kunna uppgradera banditer. Fick lov att använda ett mod för att det skulle fungera. Älskar spelet och tror att det kommer bli magisk... 10/04 Jag lyckades starta spelet första gången jag testade. Nästa gång jag startade spelet så har det bara kraschat direkt efter launchern. Testat det mesta :/ Hoppas det kommer en patch som fixar. 09/04 Har lirat 43 timmar sedan förra onsdagen (med ett uppehåll de tre senaste dagarna). Ju mer de patchar, ju mer inser jag att de har kvar. Med tanke på speltiden så uppskattar jag bevisligen spelet (läs: Älskar), men kommer ta en paus så de får patcha ika... 09/04 Jag tillhör också dem som tycker det är ett helt fantastiskt spel men som undrar vad tusan spelstudion har sysslat med under 8 år eftersom det är så oerhört lite nytt i spelet jämfört med Warband. Jag förväntade mig mer djup och komplexitet i alla syste... 09/04 Just nu blir jag mest sugen på att ominstallera Warband när jag spelar Bannerlord. Kanske beror på min nu rätt uråldriga dator men har ett antal problem, bilder på items tar tid att ladda in i menyerna, trupperna tar tid att ladda in när man startar en... 09/04 Tänk på att workshops försvinner om du har den i en stad hos en faktion som du startar krig med, eller om dom tar över staden du har den i 09/04 Trade skillen är trasig går för nuvarande bara att levla om man inte sparar och köper saker lågt/säljer högt, sparar man mellan = ingen skill point, egentligen enligt texten ska den levla med caravans vilket den inte gör heller, massor med perks gör abs... 09/04 Uppe i 102 timmar nu. Äter, jobbar, skiter, sover och så lite Bannerlord. Så ser mitt liv ut just nu. Ang, moddar så kör jag på Fast Dialogue. 09/04