Redan på måndag ska spännande saker ske, enligt rykte.

Även om man varit transparent med vad som döljer sig under huven hos Xbox Series X, är det fortfarande ganska tyst om Series X-spelen från det alltjämt växande Xbox Game Studios. Halo Infinite från 343i känner vi förstås till, liksom Senua's Saga: Hellblade II och Rares Everwild (bild).

Men det är knappast en högoddsare att Xbox Game Studios, som utgörs av 15 understudior, har mer på gång. På Resetera-forumet dök vana insiderkällan Shinobi602 upp i en diskussion om just längtan efter fler Xbox-spel och menade att "Åh, ni kommer inte att bli besvikna". Han fortsatte:

It's not my place to give details, and my username would be plastered on sites come morning if I did lol. So I won't. But you won't have to wait too much longer, really. I'm incredibly excited at what's coming from Xbox... Gorgeous fantasy worlds, reboots, big sci-fi... Should be a lot of fun.

Och här är ändå Shinobi602-namnet klistrat på internet. Förlåt. "Vackra fantasyvärldar, reboots, stor sci-fi" låter förstås mumma. Och enligt avsnittet från podcasten Unlocked ska Xbox-fansen få något "väldigt, väldigt, väldigt spännande" redan på måndag. Vi håller er förstås uppdaterade.

Ha i åtanke att Xbox Series X-spel också lär innebära Xbox One-spel. "Under det kommande året, två åren" kommer alla Xbox-titlar även att släppas på den äldre Xbox-generationen. Alla ska med.

Skicka en rättelse
Ja alltså det ser riktigt jäkla bra ut. Gears of War passar ju väldigt bra in i genren dessutom, känns som en naturlig fit. 13/04 Kanske inte det man hade hoppas på men oj vad Gears tactics verkar bli bra. Gears Com. Hoppas bannemej de slänger med Coop på konsol versionen annars är det inte gears!!! 13/04 Och här är IGN's artikel: https://www.ign.com/articles/gears-of-war-devs-reveal-series-timeline-and-how-the-gears-universe-can-grow Det är en stor artikel-intervju om Gears of War med The Coalition och vart det tar vägen framöver! Bonus: Gears Tactics... 13/04 Det är två olika "rykten" som flätats ihop. Idag är det bara IGN som har något Xbox-relaterat, förmodligen inget stort-stort alls. Sådant kommer liksom inte via IGN. Kan fortfarande vara intressant dock! Det andra är hints om stora saker på gång, men... 13/04 Vart är det tänkt att de ska visa nåt? Inget än vad jag kan se. 13/04 Får vi se om det händer något idag då? Än så länge inget. 13/04 Tack, hade tappat hoppet lite om Fable när det inte presenterades trots spekulationerna. Nu kommer jag nästan bli besviken om det inte visas något.. 😉 11/04 Playground Games andra, nya studio jobbar på ett stort, open-world AAA RPG sedan 2017. Det ryktades tidigt om att de höll på med Fable, från källor som vanligtvis brukar ha koll. Det är inget bekräftat att det är just Fable, men det blir ett stort RPG... 11/04 Ryktet är att Playground Games sitter och snickrar på ett nytt Fable. Ett axplock från FZ! Fable 4-rykten – multiplayer, stadsbyggande, Unreal-motorn m.m. (https://www.fz.se/nyhet/279971-fable-4-rykten-multiplayer-stadsbyggande-unreal-motorn-m-m) Fable... 11/04 Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett storydrivet äventyrsspel av den typ som PlayStation haft i generationer. En oväntad reboot skulle heller inte sitta fel. Perfect Dark klarar jag mig utan. 11/04