Eller gammalt. Återuppstått Twitter-konto väcker hopp.

Efter att ha legat oanvänt sen 2016 vaknade plötsligt Twitter-kontot för Crysis till liv igen i går. Det nya inlägget är två ord kort, men det är fullt tillräckligt för att väcka hopp om en ny grafikkortsdräpare från tyskarna.

Den gamla hemsidan crysis.com har också den nyligen uppdaterats. Nu visas där en kort loopande videosekvens, men för ett par veckor sen redirectade sidan oss till crytek.com. Så någonting verkar vara på gång. Frågan är bara vad.

Grafikkortstilverkaren Nvidia har inte missat att serien, som ju kräver en del grafikkortsmuskler, kan vara på gång igen. Så här svarar man:

Antydningar om ett nytt eller omgjort Crysis visades i en video för spelmotorn Cryengine i somras. Galet läckra djugelmiljöer visades, fasts utan löften om att det faktiskt skulle bli ett spel av det som visades. Men kanske har tyskarna något på gång?

Det har gått mer än åtta år sedan Crysis 3 (seriens senaste del), så en nystart eller remaster känns inte alls omöjlig. Vad önskar du – något helt nytt eller ett av de gamla spelen med spjutspetsgrafik?

Tack till f0rsakn för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Blev bara så sugen på att se genom denna igen xD https://youtu.be/JyTS-gfwcJQ 15/04 Hoppas definitivt på en uppföljare. Om dom kan pricka frihetskänslan från första med alternativen och smidigheten från 2an och 3an så vore jag jävligt glad. Skadar inte att jag tycker storyn blev jävligt intressant också trots att den inte direkt berätt... 15/04 Jag önskar definitivt en remake av första.. Det var helt perfekt. Hade spänning som byggdes upp allt eftersom man smög sig fram på vakt genom den täta djungeln under både natt och dag och inte riktigt hade koll på vad som skulle vänta vid senare skede..... 15/04 Crysis 4 ja tack, även om tvåan och trean inte var lika bra som första. 14/04 (☆▽☆) Hoppas verkligen att det är något på gång.. Som jag väntar (ಥ益ಥ) 😅 14/04 https://www.sweclockers.com/nyhet/27508-cryengine-5-7-far-directx-12-vulkan-och-ray-tracing-varen-2020 Det ni länkade till är Cryengine 5.6 trailern. Men det är 5.7 som släpps snart med DX12, Vulkan, Raytracing och Asynchronous compute till skillnad frå... 14/04 Nu äntligen finns kraften att köra spelet https://www.sweclockers.com/nyhet/29453-foldinghome-mer-kraftfullt-an-varldens-500-snabbaste-superdatorer 14/04 Hoppas på en ny uppföljare lär köra klart 2an och 3an. Kom ihåg när jag körde ettan, damn vad min dator fick jobba satan med en Intel Core Pentium 4 3.20Ghz 1GB Ram och ett Radeon HD 4850. Men hade många roliga stunder i spelet! 14/04 https://imgur.com/a/tgEQhlV Remake eller uppföljare på ettan? 14/04 Remake på Far Cry 1 ? 14/04