Play at Home-initiativet ska ge fler något att spela.

Just nu tillbringar vi mer tid hemma än vanligt och vad passar då bättre än att spela (och läsa FZ?) och om du redan betat igenom din backlog (kämpa @keffkebab och @Mutumba!) bjuder Playstation på Uncharted: The Nathan Drake Collection samt Journey. De kommer att gå att ladda hem från och med natten till imorgon (05:00 16 april) till och med den 6 maj, och de är dina att behålla även efter denna period.

Uncharted: The Nathan Drake Collection innehåller följande remastrade Playstation 3-spel:

  • Uncharted: Drake’s Fortune

  • Uncharted 2: Among Thieves

  • Uncharted 3: Drake’s Deception

I samband med detta har Playstation också startat en fond som ska stötta spelutvecklare som har det svårt dessa tider.

Independent developers are vital to the heart and soul of the gaming community and we understand the hardships and financial struggles that many smaller gaming studios are facing. With that, SIE has developed a fund to support them during this time. We have earmarked $10 million to support our independent development partners. More information about the fund, including participation criteria, will be made available soon.

Tack till Coppertooth för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Man får de första tre iaf. 😛 Uncharted 2 eller Uncharted 4 bäst enligt dig? 18/04 Det är möjligt att det fungerar med dessa två spel. Jag köpte Journey när det först släpptes till PS3 och fick Uncharted-samlingen med PS+. Vid Journey stod det "purchased" i butiken och vid Uncharted "download". Efter att ha klickat på "download" så... 17/04 Det fungerar att 'köpa' även för konton utan ps4. https://store.playstation.com/sv-se/product/EP9000-CUSA02343_00-UNCHARTEDTRILOGY https://store.playstation.com/sv-se/product/EP9000-CUSA00470_00-JOURNEYPS4061115 16/04 Du kan ju alltid testa att slänga iväg ett mail till networksupport@se.playstation.com. Googlade lite och flera som hört av sig till supporten (visserligen inte i Sverige) och fått hjälp genom att de plockat bort ps+-licensen så att de sedan kunde tanka... 15/04 @gorbatjov: Ja precis, då är licensen bunden till skivan, så tar man bort spelet så kan man ju fortfarande köpa digitalt, men om man redan har en temporär licens med ps+ så kan man inte köpa en permanent.... 15/04 Finns det då även på Playstation Now? 15/04 Ok. Vet bara att det är på det sättet om man har en fysisk kopia och vill köpa spelet digitalt. 15/04 ahh måste blandat ihop det. Läser man engelska artiklar står det 15 men såklart olika tidszoner. 15/04 Det kanske står något i artikeln? ;-) 15/04 @gorbatjov: Nej, då jag redan har en "licens" med PS+ så kan jag inte köpa det igen. PS+ licensen måste först gå ut vilket sker när PS+ går ut. Installerar jag det igen, så sker det med samma PS+ licens. 15/04