Hur tycker du utvecklingen varit för 76:an? Rösta i nyheten.

För tre dagar sedan släpptes Fallout 76 på Steam, och välkomstkommittén bestod av inte så snälla Steam-recensioner. Men det kan svänga snabbt, inte minst med nya Steam-titlar. I skrivande stund har Bethesdas ofta bespottade multiplayer-Fallout 71 procent positiva Steam-recensioner.

Eller på Steam-språk: "Mestadels positiva". Drygt 1 100 spelare har tyckt till.

Bland några av de positiva omdömena läser vi "Trots sina brister älskar jag det!" och "Fallout 76 var en prövning för tålamodet... men jag är så glad över att jag höll ut!" Det finns förstås en beskärd del negativa recensioner ("Allting är buggigt. ALLTING!"), men mycket är optimistiskt.

Och i sammanhanget Fallout 76 kan det ju pigga upp med en sådan nyhet.

Skicka en rättelse
Ja, jag såg också den playercounter-sidan, men vart får de siffrorna ifrån? Bethesda släpper inga siffror, vad jag vet. De nämner GNP, men hur det funkar vet jag inte. Jag vill dock poängtera att jag inte skrivit att det inte går att gilla spelet, jag... 23/04 @Dunder: Från playercounter sidan, dock hoppar siffrorna runt som om den räknar flera olika tids tillfällen. Verkar som den bara räknar bethesda.net, nu har den minskat också för många har gått över till steam. Den räknar inte med steam ännu. Lade med... 22/04 Det var också väldigt många som tyckte det var skräp (jag var inte en av dem), vilket man mycket väl kan förstå med tanke på vilka otroliga problem spelet hade och vilket extremt dåligt jobb Bethesda gjorde i att hantera situationen. Jag tror Wastelande... 22/04 @Dunder: Var ganska många som tyckte spelet var bra från början. Dock var det inget bra spel för alla. Efter 1.5 år så var det runt 35000 som var online samtidigt på pc, det är ganska mycket på ett spel som inte har uppdaterats på länge. Finns andra spe... 22/04 Okej, jag håller inte med, helt enkelt :) 22/04 @Dunder: Då missförstod du. Det kan bli bättre. Det jag sa är att ett uselt spel 1 av 10 inte blir bra på grund av uppdate. Bra kan bli bättre. Men ett dåligt spel kan inte bli bra. Exempel om du tycker nms va 2ac 10 realse och 8av10 nu så är det inte... 22/04 https://www.pcgamer.com/fallout-76s-new-npcs-are-stealing-weapons-from-dead-players/ Asså den snubben förlorade sin explosive gatling plasma där, går inte få tag på ett sådant vapen längre. Aja hoppas dom fixar den buggen snart, får köra den instancen... 22/04 Nej, Fallout 76 var inte särskilt bra i början. EDIT: förstår inte varför du tror att ett spel inte kan bli bättre efter uppdateringar och expansioner. 22/04 Om du tycker ett spel är dåligt men efter nått år eller mer tycker det blivit bra så har du ändrat din uppfattning eller smak. Spelet var bra från början. 21/04 NMS är väl ganska uppskattat idag? R6 Siege hade väl en rätt jobbig release också. Diablo3 har ju trots sin initiala kritik varit rätt så framgångsrikt. Comebacks är definitivt möjliga, har hänt och kommer hända, sålänge utvecklaren verkligen försöker. 21/04