"En serie om ingenting" visade sig vara ett vinnande koncept på 90-talet, så varför inte ett spel om ingenting? Jacob Janerka (skaparen av äventyrsspelet Paradigm) och Ivan Dixon (animatör) har gjort slag i sak och slängt ihop en konceptpresentation som man nu försöker sprida över internet, i hopp om att visa att intresse finns och därmed få rättigheterna till att utveckla ett faktiskt spel.

De beskriver Seinfeld-universumet som klippt och skuret för ett peka-och-klicka-äventyr eftersom det finns så många minnesvärda karaktärer, berättelser och platser att nyttja. De betonar dock att de inte vill skapa något som bara lever på gamla meriter och återanvänder skämt från serien, utan siktar på att skriva en helt ny berättelse som ska ta runt en halvtimme att spela igenom. Man kan därefter lägga till ytterligare "avsnitt", möjligtvis i form av DLC.

Deras drömstory heter "The Email" och kretsar kring vännernas försök att oskadliggöra en intet ont anande dator innan dess ägare hinner läsa ett e-postmeddelande som Jerry skickat. Konceptet är väldigt likt avsnittet "The Phone Message", men kan säkert bli underhållande.