Nextgen-visning tillhör den här kategorin.

Det bli inget E3 i sommar. Xbox var en av speljättarna som satsade hårt på E3, och när mässan ställdes in avslöjade man med en gång digitala planer. Enligt rykte skulle Warner Bros. hålla sin första E3-presskonferens för nya Batman och Harry Potter-spelet, men så blir det förstås inte.

Någonstans måste alla nyheter ta vägen som koncentreras kring några få junidagar, och branschanalytikern Daniel Ahmad (som brukar ha koll) tweetar att mycket av vad som var tänkt att ske den här veckan har flyttats, och en del kommer att visas upp mycket tidigare än tänkt.

Några visningar sker mycket tidigare, andra mycket senare. En del händer fortfarande under E3-veckan, förstås. Den första rejäla visningen av nästa generations konsoler/spel sker mycket tidigare också.

Huruvida "nästa generation" syftar på PS5 och/eller Xbox Series X förtäljer inte historien.

Skicka en rättelse
Vill se Xbox spel och att dom ska öppna förbokningen på MS Store så man slipper tänka på det mer. Det verkar som det släpps 3 eller fler SKU's. Standard. Halo Infinity Edition. Project Anaconda Edition. 21/04 Don’t play with my fragile heart... Jag har också läst detta, men vågar nästan inte hoppas. 20/04 Sägs att det skulle varit med på det Xbox event som ska ha varit planerat till mars/april för Series X innan Covid-19 slog till. Det bör vara det som är maj-eventet som det ryktas om nu. Så det kanske kommer snart! 20/04 One day... one day. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cc/Wojak_cropped.jpg 20/04 Jag börjar låta som om jag fått hack i skivan, men det enda jag vill se livstecken (gameplay) från just nu är Elden ring. 20/04 Nej, jag saknar inte E3. Så länge man får reda på nyheterna ändå så spelar det ingen roll. 20/04 Saknar inte E3, enda jag vill se är en ordentlig press conference från MS/Sony där next gen presenteras med spel etc, inte bara tech snack som Sony nyss gjort, man somnar ju. Ändå det som är mest intressant på E3...resten brukar ju hålla på i 2-3dagar... 20/04 Det jag kommer sakna mest från mässorna är Crowbcats supercuts... 20/04 Jag gillar att ha allt samlat, bara. Följer nästan aldrig själva mässorna mer än någon enstaka show/år men tycker det är väldigt behändigt att få allt på en gång. Gå igenom listorna och se vad som intresserar, typ. 20/04 En del av mig kommer inte sakna E3 pga det är ett glorifierat marknadsföringsjippo, där industrins största rövhål tävlar om att vem som kan spruta ut mest avföring, lögner och cringe. Men en annan del av mig kommer sakna mässan av precis samma anledning... 20/04