Hello Games, utvecklaren bakom No Man's Sky, har verkligen visat var skåpet ska stå i vakan av den skamfilade releasen av spelet, och det är bara att konstatera att det är ett helt annat spel idag. Uppdateringar som Foundation, Atlas Rises och Beyond har lagt till massor av innehåll, inklusive nya fordon, förmågan att bygga baser och stöd för virtual reality, men Hello Games verkar inte vara nöjda än.

I ett nytt blogginlägg på den officiella webbplatsen säger man nämligen att arbetet med spelet kommer fortsätta under resten av året och att man har stora planer.

Under de senaste fem månaderna har vi släppt fyra innehållsrika innehållsuppdateringar – Synthesis, ByteBeat, the Living Ship och Exo Mech – och är så nöjda över vad alla dessa har tillfört till spelets vision. Utöver dessa innehållsuppdateringar arbetar vi på några fler ambitiösa tillägg till spelet, och har så mycket planerat för 2020 som vi är upprymda över.

Helt klart spännande med tanke på allt material de redan lagt till, men vad hade ni som spelare helst sett i kommande uppdateringar?