Storma Utah Beach, ratta Tiger-tanks och putsa din M1 Garand.

Om krigssimulatorer är din grej tycker jag du ska lägga alla andra gratisspel åt sidan och vända blicken mot Post Scriptum, som du kan prova gratis fram till klockan 21:00 på söndag. I Post Scriptum är det andra världskriget som står på menyn, och utvecklaren Periscope Games har nyligen släppt spelets tredje kapitel "Day of Days", som de själva beskriver som en massiv uppdatering.

Den lägger bland annat till de två nya banorna Utah Beach och St. Mere Eglise, det nya spelläget Invasion och en rad olika vapen, bandvagnar och annan utrustning. I Invasion anländer det attackerande laget till Utah Beach antingen via fallskärm eller själva stranden, och deras mål är att spränga en uppsättning mål, lite som Narvik-banan i Battlefield V alltså.

Om du testar spelet och gillar det kan du köpa det med 25 % rabatt under ett par dagar framöver.

Tack till Strumpa för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Balans kan bli lidande i jakten på realism, speciellt när ett lag inte har något dugligt ledarskap. Senast jag spelade så var det inga problem med kommunikation. Men ibland kan det säkert vara dåligt. Squad har oftast bra fart på radion, men det är säll... 27/04 Det här är mitt go to FPS, brukar kalla det PTSD simulator, då det kan vara jävligt inlevelsefullt 26/04 Post Scriptum är riktigt grymt. Ta er tid att testa nu om ni gillar FPS och samarbete. Inga problem om man har lite knagglig engelska. Hamnar man i en bra squad så är det helt sjukt bra. Kommer aldrig köpa ett battlefield igen.. 26/04 @loerk: Kanske var en bugg då. Det stod inte något när jag spelade och det var ett hav av kamraters kroppar runt spawn-punkten. Känns ju som markören borde varit röd eller nåt om fiender var nära. Det var iaf två fiender som satt i var sin buske och plo... 25/04 Skulle ju fungera hur dåligt som helst? Är rätt säker på att det står om det är fiender nära en FOB. Då låter man bli att spawna eller så slåss man för att ta tillbaka den. 25/04 @loerk: Det är bara att göra så man inte kan spawna om det är fiender inom 50m av spawnpointen, så jag hoppas att det fixas. 25/04 Spawn camping? Kommer inte patchas bort. Om du inte menar att de skjuter in i er main. 25/04 Det är alltid värdelöst att spela dessa spel när det är free weekends. Ingen följer reglerna och kidsen teamkillar. 25/04 Är ett riktigt bra spel om man gillar teamplay. Kommer man med en Squad som snackar så är det bästa fps upplevelsen man kan ha. Letar man ett CoD eller BF spel så är man fel ute. Letar man ett mer taktiskt och utmanande spel utan att gå full simulator... 25/04 Testade precis. Flöt på bra. Fick starka Band of Brothers känslor. Några balanseringsproblem med spawn camping och grejer som lär patchas bort så småningom, annars himla skoj! 25/04