Se upp för spoilers där ute.

I början av april blev The Last of Us Part 2 framskjutet på obestämbar framtid och nu verkar det som vi får behandla internet som ett minfält apterat med spoilers. Enligt en tråd på Reddit finns det videomaterial som går igenom spelets alla mellansekvenser och därmed avslöjar stor delar av spelets story.

Detta är såklart obekräftade uppgifter och vi vet inte från vilket stadie i utvecklingen detta kommer ifrån, vilket gör att de kan ha ändrats. I samma tråd finns det uppgifter om att detta material ska ha läckts från en missnöjd Naughty Dog-anställd, i konflikt med företaget om betalning.

Tidigare i år publicerade Kotaku en artikel om arbetsmiljön på Naughty Dog där flera anonyma anställda vittnade om långvarig crunch och hur det påverkade dem. Många menade att det både var det bästa, och sämsta, stället att arbeta på. Att spelen skulle bli perfekta, oavsett kostnaden.

Så, känn er varnade, det kan dyka upp spoilers för the Last of Us Part 2. Vi räknar med att du som låter nyfikenheten ta överhanden respekterar andra medlemmar i communityt och använder [spoiler]-taggen om du inte kan hålla dig från att skriva.

Skicka en rättelse
Du intervjuar den anställde, sedan intervjuar du folk från dess barndom. Dagisfröknar, lärare, andra som gick på samma dagis. Fd klasskamrater etc. Glöm inte att drömmar är viktigt att få reda på också. Har han någonsin berättat om en dröm för en fd kla... 28/04 @A1200G: Utan att spoila, slutet verkar vara där bara för att "subvert your exception" och från vad jag har läst och sett, verkar de inte ha gjort ett bra jobb. 27/04 En tanke slog mig, kan ju vara en avsiktlig spoiler ;) Vad den nu än må vara. T.ex som Med TLOU 1 (Spoiler om nu någon missat ettan) 27/04 För många av yrkena finns det alternativa jobb utanför spelbranschen. I många länder skriker man efter animerare, grafiska designers och inte minst programmerare. I Sverige har vi det bra med rätt starka fackförbund och resterna av Saltsjöbadsavtalet... 27/04 Vad grundar du det på? OBS! Utan några spoilers! :) 27/04 Det argumentet är lite svårt att köpa. Det kanske låter drygt att säga det här men det är inte konsumenternas ansvar att se till att dom har bra arbetsvilkor. Fortsätt läsa innan du svarar mig. Det är anställda, ledningen och facket som har ansvaret att... 27/04 http://img0.joyreactor.com/pics/post/demotivation-posters-auto-295460.jpeg Smaken är som baken. 27/04 Om spoilern är korrekta, verkar TLOU2 bli ett gigantisk magplask. De måste ha gjort den före detta anställde rejält förbannat om han läckte allt. 27/04 @nils45: Kvinnor är inte så korkade. :) 27/04 Lite intressant att folk drar slutsatsen att det är en "han" :). Spelet ser iaf väldigt snyggt ut. Folk kommer inte bli besvikna. 27/04